Jag har ju väntat och väntat

Den som följt bloggen har ju märkt att jag har liksom väntat väldigt länge på att få ha varma kläder. När nu verkligen tillfälle ges så visar det sig att jag är helt värdelös på att klä mig varmt.

VÄRDELÖS!

När ska jag bli vuxen och lära mig att klä på mig? Jag vet inte.

Första snön

Nu, klockan 13.23 kom de första snöflingorna i Piteå. Hmmm... vet inte jag.

Nu är det över...

Idag hände det.
Hon är borta.
Hon fick somna in på sitt täcke på bron hos mamma och pappa. Hon skällde ut veterinären helt korrekt som hon alltid gjort med alla människor. Hon var fin

Nu fortsätter jag kvällens historia

Det här är otroligt jobbigt, hunden som vanligtvis möter mig glatt skällande i dörren eller ute på gården här hos mamma och pappa, låg ikväll stilla och tittade ledset på mig när jag kom.

Hon är så gammal och trött. Hon är klar med sitt jordeliv.

Terje tog ikväll adjö från sin vän som alltid funnits där. Med tårar men med ett barns tankar om vem hon kommer att få leka med efter hon somnat in, hon skulle jaga cyklister, katter och leka med andra gamla hundar som varit med tidigare. En jobbig sak för terje var hur hon skulle kunna få ta med sig leksakerna med sig. Vad skulle hon annars leka med uppe i Nangijala...


Det är jobbigt att veta att imorgon är hon inte här längre. Då är hon i Nangijala.

En sorgens dag...

Min underbara hund Ronja ska till veterinären imorgon. Hon kommer nog aldrig mer hem.

Helgen....

Jag startade helgen redan i onsdags när jag åkte ner till Sthlm för att gå på liten möten och en ledarutbildning. Chefen och ledarskapet.

Där fick vi göra en massa tester på hur man själv var som ledare och diverse. Tyvärr kom det då fram i ett test att jag saknade Empati. Hmmmm, tror ni att det är bra när man är ledare? Skulle inte tro det. Det känns ju lite konstigt dock, nästan så man blir rädd för en själv. Det är bara att hoppas på att det är fel i testet.

Sen när jag kom hem så har jag haft en fantastisk helg.

Det är ju så att jag blivit med Stuga. Eller inte jag men mamma och pappa. Det har fallit sig så att det är mest och nästan bara jag som är där. Fredag kväll åkte jag och sonen ner dit, tar ca. 20 min hemifrån. Det var kallt nå hemskt, men med ganska snabba element och en stor brasa i kaminen så värmdes stugan upp fort och i mörkret satt jag och mös med tända ljus och det var så mysigt. Terje somnade fort så jag hade det lugnt och skönt och mysigt.

Lördag morgon bar det in mot stan och handla lite presenter till en tjej som terje skulle på kalas hos. Hans första disko och han ville ha en fin present med sig. Det blev en barbie med vacker lång klänning. Han var lite nervös över just discodansen. Men när jag hämtade honom var han mycket nöjd, blev generad när jag frågade om han träffat någon söt tjej.... Det ska börjas i tid. Men det är ju tur då att han har en så snäll och lugn morsa.
Ingela och hennes dotter kom ut och vi eldade och mös ut mot vattnet och sen åt vi en god middag, eldade i kaminen såg på Notting Hill, fixade i några skåpar och somnade sedan gott.
 
Söndag kom Patrik ut till oss och allt var frid och fröjd, hela dagen bestod av eldning och vackert väder. En underbar höst dag. Patrik sov över och fick åka 05.25 imorse. Fan så tidigt. Han är dock underbar som gör det.
Dessutom var jag otroligt social och somnade strax efter terje somnat igårkväll så att Patrik fick sitta uppe ensam. Otroligt schysst tycker jag.

Jaja, det är ju tur i sånna lägen att jag är schnygg ialla fall. ;)

Veckans musikval

Alla som vill ha en underbar radiokanal;

Välj
www.pandora.com, man registrerar sig och får skriva in vilken artist man vill lyssna på. Den tar då fram en kanal som skapas bara för den typen av musik, allt som påminner om det bandet man valt.

UNDERBART

Dagens säg;

kommer från Göran Persson

"Jag väljer att komma när det är lämpligt"


Jag hoppas att Anitra får vara med och välja ibland. . .

trött och glad

Idag är jag en glad prick.... det känns bra.

Den snygga kjolen

Den snygga kjolen

Så här snygg kjol har jag fyndat

Jag är så stolt över mig själv---

Hej alla glada.
Det är fredag morgon, jag har en ny snygg kjol, röda skor och svart tröja, jag får vara fin för att det är fredag. Jag har snart målat klart i Terjes rum. Det blev så himla fint. Svarta garederobsdörrar och turkosa väggar. Fan vilken vecka jag haft men imorgon är det bara golvet som ska in och sen är jag klar.

Om ni nu någon gång har problem så är det bara att ringa till målaren, snickaren och tapetseraren Caisa.

Sen är det nått annat underbart som hänt idag. När jag vaknade tittade jag ut genom fönstret och tänkte fan va varmt det ska va idag då. Tittar på termometern och den visar 7 grader varmt i solen!!!!! TJOHOOOOOOO det har blivit höst. I LOVE IT.

Så idag är livet som bäst. Jag ska leta upp en bild på min nya kjol så ni får se så snygg jag är.

 Kram på er alla.

Undrar om jag är sjuk ?

Jag målade taket igår kväll i djävulsrummet. Det gick ganska bra. Ikväll ska jag sätta upp easy cover. Imorgon ska jag måla, torsdag golv och i helgen inflytt tror jag. Det blir nog bra.

Jag undrar dock om jag är riktigt frisk. Jag somnade alltså halv nio i går kväll, nio kvällen innan och förra veckans kvällar såg ut ungefär på samma sätt. Vad beror det på? Jag är så trött. Kan det vara att den förbannade sommaren håller sig kvar eller tror ni att det kan vara något annat som spelar in. Jag kanske är sjuk på riktigt....

Kan jag ha fel? Öhhh, jo. Väldigt fel.

Igår kväll var jag en nöjd tjej. Jag var en god mor, lagade mat och vi såg på film, jag målade T.s rum vackert blått. Jag hade i min tanke att jag skulle måla ett varv till idag och tisdag skulle jag börja lägga in klick golv.

Den uppmärksamma läsaren kan redan ha upptäckt att jag skriver SKULLE.

FAN FAN FAN.


Imorse när jag klev upp och gick trallande för att titta på väggarna i T´s rum så hörde jag ett elakt skratt från rummet när jag öppnade dörren. Skrynkligare väggar har jag aldrig sett. Hela tapetjäveln hade skrynklat ihop sig och allt såg för jävligt ut. Hela rummet skrattade och pekade finger mot mig.

Jaha, det är inte mer att göra än att riva ner all tapet, leva i skiten 5-6 dagar till innan jag ens får börja måla väggarna. Det ska på med easy cover, målas med lim och skit.

Det här skulle inte bli nått stort projekt. Hade jag fel? öhhh, jo. Väldigt fel.
Det här skulle inte bli nått dyrt projekt. Hade jag fel? Öhhh, jo. Väldigt fel.
Det här skulle inte bli nått jobbigt projekt. Hade jag fel? Öhhh, jo. Väldigt fel.

Jag blir så less.

En morgon

Det är lördag morgon. Solen skiner ute, klockan är 07.43. Jag är vaken. Jag är inte hemma. Jag är i en stad söder om Skellefteå norr om sundsvall. Saint etienne spelas i bakgrunden. Jag har upptäckt nackdelarna med ett koffein fritt snabbkaffe. Varför finns det nått sånt? Helt jävla sjukt. Man dricker ju kaffe för koffeinet. Iaf på morgonen, mitt på dagen och halva kvällen. Jag vill vara hemma. Jag längtar hem.

Den här vill jag också haaaaaa....

Den här vill jag också haaaaaa....

Den är ju fantastisk juuuu


Jag behöver hjälp

Jag skulle vilja ha hjälp att hitta döskallar i schabloner. Ska måla T. rum till veckan.


En regnig dag men ändå ett bättre liv

Igår var det ju som ni märkte en fruktansvärt värdelös dag. Men idag är det helt klart bättre. Solen skiner inte, regnet öser ner, jag har en stoor hood och varma skor. Ska få ta på mig min fina nya marimekko klänning och mysa i på väg till umeå. Sminka mig och göra mig snygg. Bara så att ni vet.

hmmmm...

Inte ens en liten kaka till kaffet.

NU ÄR DET ORÄTTVIST

Jaha, det var ju bara det här som saknades....

huvudvärk.

Halva dagen

Halva dagen har gått. Jag kan knappt bli surare och mer arg än jag är nu.
SATAN!!!!!!!!

Jag är sur.

Imorse så vaknade jag sur. Det är så tråkigt att vara sur. Tänk att alltid vara sur. Det måste ju vara hemskt.
Jag tror också att jag håller på att bli sjuk, eller jag hoppas iaf. Jag vill ligga i en soffa och sova. Jag är så trött. Jag vill bara se bra filmer och mysa. Istället får jag åka till jobbet och vara trevlig. Det är så tråkigt. Jag ville ha min nya klänning idag. Men jag får inte det heller eftersom jag måste packa en LT31 och en lastbil med grejer idag. Inte fan kan man springa omkring i en klänning då inte. FAN

Min klänning--- VILL HAAA

Min klänning--- VILL HAAA

JAG VILL HA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det höst fan va skönt

Hej alla glada, nu är det fan dags att börja blogga igen. Under sommaren har jag inte varit nå kontaktbar alls men nu jävlar.

Jag ska börja att berätta om fantastiska upplevelse med skräckfilm för två kvällar sedan.

Jag, Eva och Petter såg Instängd. JÄVLA SKIT, jag fick se 4 avsnitt vänner efteråt och vika hela tvätthögen och sedan vid ungefär halvtvå blev allt P. problem. Jag vägrade att släppa telefonluren. Hmm.... sen kan man ju förvänta sig att allt försvinner. Igår kväll var jag hos Ingela och åt lite ost och kex. Men sen kom jag hem till mörkret och HJÄLP. Jag hörde ljud och skit hela tiden. Jag är inte skapt för att se skräckfilm.

Det blev vänner och sen blev det telefonsamtal länge igen.

Sen över till att allt är så skönt med att hösten är här. Jag älskar strumpor, tjocksockar och tjocka bylsiga tröjor. Jag var så nöjd i början av veckan. Regnet öste ner och det var kallt. Allt såg underbart kallt ut. Men så kom denna dagen,,,,

22 grader varmt i september, hur jävla sur kan man bli? Jag vill ha varma kläder. INTE NÅGRA VARMA DAGAR TILL.

Det här ska en höst bestå av;

* varma tröjor
* tjocksockar
* mjuka tyger, klänningar, mjukisbrallor
* tända ljus
* elda i kaminen
* baka kakor

Just nu är det för varmt för att göra det. Vad ska man göra? JAG VILL HA KALLT OCH VARMA TRÖJOR.

Jag behöver ett tips också; jag måste hitta några snygga röda tröjor nu till hösten, både tunna och stickade, men inte med kort ärm. Snälla ge mig tips.

Jag bloggar vidare imorgon.