Jag är nästan frisk

Nu är jag snart levande igen. Fan så skönt

Jag har varit sjukast i världen och äckliga byggnadsarbetare

Jag har varit sjuk. Så sjuk att jag inte varit så sjuk sen flera massa massa år tillbaka. Hostat och mått fan pyton. Lungorna har gjort ont och jag har haft feber. Idag är jag bättre, kan andas hyfsat ok iaf. Det är inte kul att vara sjuk. Men som tur är i all sjukdom har en snygg kille varit hemma hos mig, gett mig glass och strykit mig på ryggen och pannan. Han är bra.
Jag är på jobbet nu fastän jag egentligen skulle behövt ligga på soffan och vila. Jag har ont i mina lungor. Sen i lördags har jag varit dålig. Det är liksom ingen lek. Varför ska jag vara så jävla vuxen och åka på jobbet bara för att jag nästan är frisk. Det är så dumt.

Nu sa jag ha ett möte och det är väl sådär halv intressant. Det kommer jag inte att kunna fokusera på mitt bland mina host attacker.

En annan sak som är rätt kul. Jag har ju varit borta från jobbet i tre dagar, eller två och en halv. Eller egentligen bara två för igår eftermiddag hade jag möte hemma med S. Men det spelar ingen roll eftersom det jag ville komma till att jag har inte varit här på min kontorsplats sen i fredags. Det har hänt rätt mycket utanför mitt kontorsfönster.

De håller ju på att bygga studio acusticum. En konsertlokal med akustik i världsklass. Sådär ja.
 
Ialla fall håller de på att bygga detta jättebygge precis utanför mitt fönster. Det händer en massa saker. Det grävs och körs lastbilar och man skulle ju då kunna tänka sig att mitt i alla dessa stora maskiner skulle det kunna springa omkring en massa snygga byggnadsarbetare med svettiga överkroppar och massor med muskler.

Är det så? ? ?

Nä.

Det är vinter, de har stora kläder, fula mössor och snoret hänger från näsan på dem. Jag menar att det där med snygga byggnadsarbetare är nått som jag nu har lämnat och aldrig mer kommer att tro på. När jag tänker efter så är det kanske så att de är bergstroll. Sen trot jag tyvärr inte att även om det varit sommar så hade dessa byggnadsarbetare aldrig platsat i nån tv serie. Undrar om de samlat ihop de lejdaste byggnadsarbetarna i stan. Det är ju iofs bygg hause så att det är ju inte helt omöjligt om det är så att de som beställer byggjobben vill att även byggnadsarbetarna ska vara snygga så går de åt först. Det finns så mycket att fundera om när det gäller det här. Har ni någon tanke om det? Var är de snygga byggarbetarna ?


Jag vet inte, men snygga är ialla fall inte de här.

jag är så kär

Jag är ungefär kärast i världen just nu... jag ska få träffa han om bara typ 4 timmar.

En sån här skulle jag vilja ha

Den här saken är en oumbärlig detalj i var levandes människas hem.

En ipod jukebox.
Jag önskar mig den i julklapp faktiskt. den kostar typ bara 50 000 kronor


53134-12



Hur blev kvällen då?

Jaha, som en uppföljning av mitt tidigare meddelande om att jag och min vän Janne skulle äta mackor och somna framför tvn stämde inte helt.

Vi åt , åt och åt nästan ända tills vi kräktes sen såg vi roomservice och Lost. Ingen somnade men det var mycket nära. Nu snart ska jag somna.

ikväll så ska vi slöa

Jag skiter i att städa. Jan och jag ska se tv, äta mackor, dricka te och kanske på sin höjd prata med varandra. Fan va skönt. Vi ska slöa som grisar. Antagligen kommer det att sluta med att vi somnar under varsitt täcke i varsin fåtölj. Vi är så grymt sociala.


stökigt

JAg har stökigt hemma. Kan ni inte komma och städa hos mig?

Dagens låt 2

Hero - Foo fighters


OJOJOJOJ

Dagens låt

Come out and play - The OFFSPRING


Så grymt

Separationsångest

Det är nog nått jag beklagat mig över tidigare... Men fan va jag längtar efter honom.

Det här med att vara bakis

Igår söndag var en fruktansvärt plågsam dag. Klockan 10.00 när vi just vaknat upp ur dvalan började grannen spela musik. Inte vilken musik som helst heller... ONT DET GÖR ONT - Lena Philipsson.

Snacka om att grannen visste vad som hände kvällen innan. Fan så bakis jag var. Till och med idag är jag skakig och helt slut. Fan, kan man aldrig bli vuxen?

Vid 16.00 var jag så vid liv att jag kunde röra mig till toaletten och sen var det ännu mer film och sömn på madrassen framför tvn.

Vid elvatiden igår kväll var jag så pigg att lite kall pizza gick ner. Men fy fan så slut.

Å tänk då på att jag är ju en ung tjej om man räknar med att Patrik är fan gammal gubbe på 32 år och Niklas likaså. Hur ska det då vara om tre år?

USCH.

Ibland...

Ibland när man sitter och pratar kan saker komma jättenära.

Jätte jätte nära. Tankar är oberäkneliga. Eller väntar folk ut en?

Rapport från kvällen

Hej alla vänner.

Allt är bra, drycken flödar, jag har svårt att stava och jag längtar lite efter er.

Puss

En födelsedags dag

Jag har handlat ett diadem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ett rött i plast. Jag kommer att vara såååååååååååååå snygg

En födelsedagsmorgon

Jaha, nu är jag i Umeå för att fira min älskade kille. Det är första födelsedagen som vi är tillsammans och det känns lite klurigt. Presenterna blev succé och nu är han ute och fiskar med sina polare. Jag ska in till SCTAAAN och träffa tjejerna. Det blir bra det. Ikväll väntar ett brak kalas och då blir det klacke skor och klänning. Kan inte gå fel.

Jag önskar alltid när jag är borta att ni alla mina skulle få vara med. Det är ju så att man vill dela det bra med dem man älskar. Jag önskar att ni alltid var med.

KRAM

Julklappar, ledighet och isskrapa

Jag har hittat en julklapp till sonen. Jag ska lägga in en bild så ni ska få se. Ett litet trumset som han ska få leka med i källaren. 


Terjes trummor
Jag funderar också så här på morgonen om man kanske skulle kunna få vara ledig en månad eller två. Jag skulle helst av allt vilja ligga i en soffa och se på film, vara i Ume med min snygga snubbe, leka med Playmobil borgen med terje. Baka, sova, äta, träna. Jag vill vara ledig och softa.

Imorse skrapade jag rutorna på bilen. Det är kallt att göra det utan vantar. Iår ska jag vara en duktig tjej som har vantar på sig. Alla vintrar brukar jag annars frysa som ett svin och i mars ungefär har jag både vantar och isskrapa i bilen. Hittils så är det som vanligt CD fodral som jag skrapar rutorna med.

snart jul

Om 11 veckor är det jul.

Morgonen när man inte vill vakna

Alltså igår kväll somnade jag typ 12 kanske eller kanske 01. Jag vet inte så noga. Men faktiskt så hade jag ju egentligen sovit rätt många timmar när klockan ringde 07.00. Men vaknade jag? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Jag hade alltså "snoozat" både mobilen och min vanliga väckarklocka i en timme och 15 minuter. VA? Förstår ni då grejen? Hur fan är det möjligt?

Det där betyder nog att jag måste få semester och vara ledig i minst 4 månader och sova och mysa. Visst  måste det vara så?
 

en dag efter tristessen

Jag är så glad att jag har en snäll kille. Han pratade med mig i massor av timmar igår kväll och sen blev jag faktiskt en ganska glad dam.

Jag är ändå gode kär.

höst

Jag älskar hösten. Det är kallt och vackert.

kvällens lyssningstips---

DAVID SHUTRICK.....


Faller

En söndagkväll i tristessens tecken

Jag har varit så duktig i helgen. En riktig kvinna. Bakat, tvättat och städat. Ja, verkligen duktig. Det enda jag inte gjort är att träna. Men det kan jag göra en annan dag tänkte jag klockan sex ungefär när allt var klart. Nu är klockan snart åtta och jag är uttråkad. Jag har druckit te, läst lite bok, blippat på tvn och försökt att se "Den engelska patienten". En fantastiskt trist film, så grymt långtråkig.

Ikväll vill jag ju göra nått roligt, jag kan till och med tänka mig att brodera eller nått annat kvinnligt. Men har jag nå pysselgrejor hemma? Svar; nej.

Vad ska man hitta på? Jag tänkte att jag skriver lite på bloggen för att ni andra ska veta hur tråkigt jag har det. Men jag är dessutom för lat för att göra nått åt det. Kanske man ska ta sin ipod och vandra ut för att få lite motion ändå,,,

Kanske äta nått onyttigt? Näe, inte sugen.

FAN vad jag är uttråkad.

Wolfmother

Ett fantastiskt band som jag fick höra av min vän Petter för en tid sedan. Fick en skiva som snurrar på ganska mycket.

Imorse låg jag och kollade på MTV faktiskt på nya låtar. Det spelades en låt som jag tyckte svängde som fan. Vilken bra låt, jag vet ju vem det här är....

WOLFMOTHER

Grymt.

Petter- spåmannen

En kväll i höstmörkret

Jag sitter i umeå. Efter en indisk middag och lite hångel och glass. Underbart. Jag har det allt bra mitt i allt när man är på det sämsta humöret.
Man kan verkligen ha det sämre

COLDPLAY

Nu tar de paus. 

I FEM ÅR

jaha

En liten liten flicka

Ikväll så är det så att jag helst av allt skulle vilja vara en liten liten flicka, utan ansvar och tvång. Ikväll vill jag bara vara tvungen att borsta tänderna och sen få välja band med Astrid Lindgren i bandspelaren.
 
Jag skulle välja Madicken. Skulle känna igen mig i Madickens påhitt, ljuget om Rikard i klassen som ritar mustasch på drottningen i läroboken och äter upp Lisbeths knäck. Jag skulle känna igen mig och önskar nu att jag skulle kunna säga som Madicken

 - Dumma rickard, han borde få stryk.

Jag vill göra som Madicken, jag vill också skylla allt det dumma på Rickard.

Men när man är så vuxen som jag så går inte det. Det är ens eget fel, man måste vara vuxen.
Alltid så jävla vuxen.
Man ska kunna säga nej, jag vill inte och allt annat.

Jag vill inte vara vuxen. Jag är bara så less just nu. Jag vill bara sova och vara som en liten, liten flicka.

JAG ÄR EN SLARVER

Så är det bara. I våras köpte jag ett par skitsnygga svarta höga stövlar. Jag har använt dom ungefär INGEN gång alls. Jag skulle ha dem på mig i lördagskväll. Blev det så? NEJ. Jag hittade dem inte. Inte någonstans. VA fan? Är jag så slarvig att jag tappar bort mina skor utan att ens använda dem? Det är ju inte alls bra. Tror ni att man kan gå en kurs i ordning?