Snart är jag frisk

Det tror jag iaf

ROTFYLLNING

Jag har haft ett hål i hela mitt liv. Ett jävla fucking hål. Det gick sönder. Det gjordes en lagning. Detta är ungefär 3 år sedan. Jag har haft ont i den hela tiden och tandis har sagt att det är ok, det kan göra ont i år efteråt.

SÅDÄR

Nu har har det gått flera år och idag så har jag borrat upp tanden och fått göra en rotfyllning. Ett hål, en tand, en rotfyllning. Ni ska se att jag kommer att få dra ut den också.

JÄVLA SKIT TAND.

Om ni vill se Lina

Om ni vill se Lina från emil i Lönneberga går det bra att komma till Öjebyn och titta på mig. Helt jävla uppsvullen. Jag får inte komma till tandläkaren förrän på måndag. UNDERBART

Vuxen? Nej. Gammal? Tydligen.

Nu är det gjort. Det lilla 15-års kalaset. I lördags dansade vi och sjöng. I går? Jag sjöng inte och dansade inte. Idag har smärtan kommit tillbaka till min tand och kind. Jag väntar på att klockan ska bli 10 så jag får ringa pappa Kjell Wimander och beställa tid eller något. Jag har ont igen.

Det här betyder att man inte är vuxen nog att bete sig som vuxna en lördag kväll. Men jag är gammal nog att få smärtor av en kväll då man inte är vuxen.


En liten bild från semestern

Jag tänkte inte trötta ut er allt för mycket och ge er två bilder att börja med från solsemestern.

Jag trodde jag skulle komma hem brun och snygg. Istället ser jag ut som en kvinna med fläcktyfus. BRÄNNSKADA.

Det var iaf en fantastiskt bra resa. Nu ska jag sälja annonser.

Tjing

Här är bilder tagna från rummet. Sandstrand och bara sol och värme.
53134-35


Bild fr?n rummet

Alldeles för mycket att göra....

Jag har alldeles för mycket att göra på jobbet för att sitta och skriva det här.

Men jag måste få ur mig mina tankar kring manliga och kvinnliga instrument. Jag började dagen med In Flames och sa då att trummor är manligt. Bas är också manligt. Patrik undrade då om jag tänkte på några kvinnliga instrument någon gång.

Direkt tänkte jag på fiol, blockflöjt och harpa.

Det finns ju massor med instrument som är androgyna men visst sätter jag kvinnligt eller manligt instrument på det mesta.

Kontrabas till exempel är ju kvinnligt, det är ju en stor kvinna med varma mjuka toner och vackra former.
image29
Harpan är skör och även den vacker i formerna, kvinnlig.

image30






Ett helt andorgynt instrument är för mig hammondorgel, tänk bara atomic swing... varken manligt eller kvinnligt. något mitt emellan.
image31

Mungiga----- kanske kvinnligt mer manligt kanske eller kanske androgynt. Men mest kvinnligt iofs. Men jag ser liksom skäggiga män framför mig som spelar på dem. Det är ett svårt instrument att bestämma sig om.

image32

Trummor- manligt. Behöver ingen mer förklaring än snabba dubbelpedaler och många pukor. Snabbt snabbt.  Det här kallar jag fett jävla coolt trumset.... Det är manligt om nått.

dream theater

image33





Hmmmm.... manligt eller kvinnligt.... finns den frågan egentligen. Får man ställa den.



Nu måste jag fortsätta jobba men det finns så många bra instrument.

Skolan var bättre förr...

Aldrig hände det här när jag gick i skolan

Elev fast med klädkrok i ögat

En skolelev i Falköping fastnade med ögat i en klädkrok. Nu har ärendet anmälts till Arbetsmiljöverket, uppger Sveriges Radio Skaraborg.
  Pojken svingade sig mot klädkrokarna i skolans kapprum men missade och blev hängande med kroken i ögonhålan. Där hängde han tills kamrater lyckades hjälpa honom ner.
  Ögat klarade sig och synen skadades inte. Däremot fick den 15-årige eleven en fraktur på skallbenet.


(Källa: Aftonbladet)

Fina bilder från Valborgs..

Valborgsmässoafton i jävre... image26



image27

image28

Min kille

Han är himla fin. Tänkte bara att ni skulle få veta det.

Jag är för övrigt h-vetes trött efter en hård helg av service av besökare. Inte för att jag har behövt vara så service men ändå.

Jag har bara två dagar innan Rhodos.

Jag ska äta oliver, tomater och fetaost i en vecka. Det blir kalas. Just u är det 24 grader varmt och sol. Känns lite bättre än 4 grader varmt och regn.

Kram

Tänka sig....

Det är den 11 maj 2007 och det snöar. Det är ju jättekonstigt

Jag blir så jävla förbannad så in i helvete

Vilken jävla idiot.... Kan man bli mer förbannad på en karl som står ute och hugger ved när PT får tag i honom....

En kvinna klarar inte av det här



"Fräscht" med kvinna - men Jonsson tvekar

 image24

ÖJEBYN (PT)
Ny kyrkoherde. - Man tyckte från kyrkorådets sida att det var väl lite med tre sökande, man ville ha fler att välja på.Så förklarar kyrkorådets ordförande i Piteå landsförsamling, Erik Jonsson, s, att ansökningstiden för den ledigförklarade kyrkoherdetjänsten har förlängts. Jonsson är för övrigt tveksam till om en kvinna är bäst rustad att klara det tunga jobbet att vara kyrkoherde.

Det är Öjeby kyrka i Piteå landsförsamlingmed som söker en ny kyrkoherde efter Peder Jonsson. Den utlysta tjänsten lockade dock bara tre sökanden och kyrkorådet ville ha fler att välja mellan. Foto: Magnus Berglund
 
I Piteå-Tidningen kritiserade i tisdags tre olika insändarskribenter beslutet att förlänga ansökningstiden avseende kyrkoherdetjänsten i Piteå landsförsamling till och med den 18 maj. I den första annonsen, som var införd i PT och Kyrkans Tidning i början av april, var sista ansökningsdatum satt till den 20 april.

- Det visade sig att vi varit väl optimistiska när vi gjorde tidsschemat för ansökningsprocessen; schemat blev för tajt, tiden för kort, säger kyrkorådets ordförande Erik Jonsson.

Det fanns de som hade tänkt att söka, men inte hunnit med i svängarna.

- Vi räknade med att domkapitlet skulle hinna behörighetspröva kandidaterna så att vi nästan skulle kunna ha en ny kyrkoherde när Peder Jonsson slutar, men vi var överoptimistiska.

En olycklig omständighet i sammanhanget var att platsannonsen i Kyrkans Tidning bara kom att införas en gång, eftersom den hamnade i påskens dubbelnummer.

Anonyma insändare

Erik Jonsson och den avgående kyrkoherden och tillika kontraktsprosten Peder Jonson kritiserades i skarpa ordalag på insändarplats i PT för att de inte lät sig nöja med de tre sökande som inkommit med ansökan i tid. De tre kandidaterna är enligt uppgift komministrarna Helen Lindbäck och Maria Berg samt Lars Öberg, Bölebyn, EFS-distriktsföreståndare.

Erik Jonsson och kyrkofullmäktiges ordförande Peter Eriksson ville inte gå i svaromål med hänvisning till att insändarskribenterna var anonyma.

- När vi hade kyrkoherdefrågan uppe i kyrkorådet för fjorton dagar sedan beslutade vi bland annat, att vi nämner inga namn eller personer i det här skedet. Sedan beslutade vi att förlänga ansökningstiden för att fler personer ska få chansen att söka tjänsten.

På frågan om det ändå inte, som insändarna anser, är dags för en kvinnlig kyrkoherde i Piteå landsförsamling svarar Erik Jonsson, som vi når i telefon på vedbacken medan han håller på att klyva ved:

"Det är dags"

- Känslomässigt håller jag med om att det skulle vara fräscht med en kvinna. Det är visst 50 år sedan kvinnor fick möjligheten att prästvigas, så visst är det dags ... Men sedan är det ju förnuftsskäl. Att vara kyrkoherde i Svenska kyrkan är en oerhört viktig post. Det ligger, kan jag tycka, orimligt mycket på den stackars personen. Det är arbetsledning, det är miljöansvar ... ja, du kan räkna upp hur mycket som helst, även det teologiska.

Peder Jonsson tillträder tjänsten som domprost i Luleå den 1 augusti.

Frisk och galen

Frisk och galen? Nä inte riktigt men när det inte går att synka telefonen mot datorn så är det lätt att bli galen.

jag tar igen föregående inlägg

Buhuuuu

JAG ÄR FRISK

Trallalalaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag är sjuk och min kille har kommit hem.

Jag är så sjuk, igår grät jag två gånger för det gjorde så jävla ont. Ont i mina tänder och ont i mitt öra och doktorn säger att jag ska äta alvedon och ipren. YEAH right. Jag ska och hämta andra saker imorgon. Det här går inte. Det gör så ont och de sa att det kan ta upp till en vecka. Jag förstår om man blir psykiskt sjuk och drar ut sina tänder. DET GÖR ONT. Sen kan man ju diskutera min timing med att min kille kommer hem. Han kom hem idag och jag ligger ojandes och med en varmvattenpåse på kinden. Inte riktigt som jag hade tänkt hemkomsten.

Han får stryka mig på pannan och ge mig te. Men jag kan inte dricka nå varmt eller kallt idag för det ilar i hela min vänstra sida. FAN FAN FAN.

Nåja, han kommer ju att vara hemma nu så jag får ta välkomnandet en annan dag.

Kram på er alla.