ont det gör ont ...

Jag mår som ett svin. Champagne, vitt och rött, öl och sprit. Är det en bra blandning?

En klok någon skulle nog säga nä.

Är jag klok?

Tydligen inte.

Är det meningen att man ska bli sjösjuk på ett kontor?

Alltså om man har sitt kontor på en båt så skulle det inte vara så konstigt att man någon gång skulle bli sjösjuk. Men jag sitter på 2:a våningen på Acusticum och det stormar ute. Ordentligt. Då blir man i denna byggnad sjösjuk eftersom hela huset rör sig kraftigt vid starka vindar. Helt konstigt och lite läskigt. Tror ni att huset verkligen håller?

Hmmm...

en månad

Jag tänkte ge er en liten bild av det som händer på 4 veckor  med utsikten från vår stuga i jävre. Övre bilden är tagen morgonen den 24 mars och den nedre under kvällen  den 24 april. Otroligt stor skillnad.

J?vre 24 mars

Det är en lite mörk bild men det är alltså helt öppet vatten och om ni inte känner det så är det varmt ute också.
j?vre 25 april 2007

sommar...

En liten tanke p? sommaren, Lars Winnerb?ck

Det känns inte allt för längesen... Det är snart ett år sedan.

Winnerbäck i Badhusparken i Piteå. Juli 2006.

En liten bild

Tänkte bara visa en liten bild från restaurangen vi var och åt på i VEGAS. VEGAS BABY

Mindre än en vecka kvar---

Om en vecka så finns han här. Hemma.

en liten fundering på ett bra liv

Jag har det faktiskt väldigt bra. En fantastisk son, en underbar familj, fina underbara vänner och allt där runt ikring och dessutom ett roligt jobb.
 
Jag har funderat rätt mycke på vad det är som gör ett jobb bra eller inte men kom då på att jag aldrig haft ett jobb jag inte tyckt om. Visst kan man vara less och säga att man aldrig mer vill göra ett sånt jobb i hela sitt liv (tex att vara ansvarig över en ganska stor händelse i centrum ) Men det har ändå mest varit snack. Jag har alltid tyckt att det varit roligt. Jag har jobbat som stadare, receptionist, lagerarbetare, VD projektledare, dagligledare, fiskforpackare osv. Inget som jag gjort har jag egentligen tyckt varit trakigt, alltid hittade jag natt bra med jobben.

En klok man sa till mig för inte allt för längesen att - fundera på att du har 35 år kvar av att ha roligt på jobbet. Att f[ ha det lika roligt som jag har haft det.

Det ;r v;l underbart att tycka s[. T'nk s[ m[nga som tycker att det 'r skit p[ deras jobb och det ger dem ingenting. Det vill inte jag. Jag vill ha det roligt och det har jag. Sen vad det beror p[ vet jag inte, kanske en inst'llning till om man vill ha det roligt eller inte. Det kanske ar sa.

Jag vet egentligen inte vad jag ville skriva om ikvall, kanske bara det att jag har det bra och att jag ar glad over att jag har ett roligt och bra liv just nu. Det ar skont.

En bra underbar bonus ar att om en vecka ar han hemma min schnygga kille. Det blir bra. Jag saknar honom massor men det ar ocksa en skon saknad som jag vet ar mycket tidsbegransad. trallalaaaa.


*jag har lite problem, lyckats stalla in engelskt tangentbord och orkar inte nu ta reda pa hur man andrar tillbaka sa ni far tolka lite. Ar det nagon som vet kan ni kanske beratta det at mig.



Mina fina vänner

Jag har sån tur att få ha de finaste av vänner. Ikväll satt jag på mitt jobb och väntade på de sista utskrifterna och skivor att lämna ifrån mig imorgon på en presskonferens hade jag ont i huvudet och var allmänt less. Kraftig Jetlag som aldrig verkar ge med sig och bara allmänt trött.

Då hittade jag min snälla rocker kompis på msn och jag skrek efter henne som man bara kan göra på en msn (i cybern kan ingen höra dig skrika kändes det som). När hon tillslut uppmärksammade mina skrik så blev jag direkt erbjuden en fika. Jag var hungrig och åkte dit direkt allt var klart. Jag fick underbar middag - fil och frosties med tillhörande korv och senap macka. Underbart gott, precis vad som behövdes. Efter det gott kaffe och jag förhörde henne på tentan som ska vara på fredag.

Jag är så lyckligt lottad att få ha de finaste av vänner nära och här. Kram

Fortfarande på jobbet

Klockan är typ sju eller nått och jag är fortfarande på jobbet. Jag är hungrig också
har ont i huvudet också och så. Gnällig? Jo lite.

KÄR KÄR KÄR

trallalaaaaa

Min kille...

Tänkte få skriva av mig om min kille lite. Vet ni om att om en vecka kommer han hem. Hem till Sverige och hem till oss. Det blir så skönt, få ligga i soffan och se tv, mysa och bara ha det bra. Han är så himla bra. Kan man vara så här kär?

nu arbetar jag igen

Jag är på mitt jobb nu. Trött är jag och så. Längtar efter min kille gör jag också.

Back in buisness

Nu är jag här. Har varit här sedan en stund och har haft en trevlig helg i jävre för att vila upp mig innan arbetet börjar imorgon. Resan hem gick fint förutom att väskorna försvann och kom några timmar efter mig men det var helt ok. Terje blev så glad när jag kom hem och att sen det kom en massa paket efteråt var ju också skitkul. I fredags åkte vi ut till Jävre med Ingela, alva och ellen. Det är så skönt ute i stugan. Allt blir liksom så mycke lugnare. Kidsen har lekt och jag och Ingela har läst böcker och vilat. Igår gick jag och terje på långpromenad och hade ett värsta långt snack om allt och massor. Kärlek, tjejer, killar, Star Wars, Patrik, båtar, fiskar, sommar, vinter osv. Nästan en timme gick vi och pratade om en massa saker och det var så roligt. Han förstår så mycke mer än man tror. Nu har han åkt till sin pappa och jag tror att  jag ska ta och ringa till min kille i stora landet over there. Han kommer hem snart och det kommer ni antagligen bli less på att läsa om den kommande veckan. JAG LÄNGTAR EFTER HONOM JUUUUUUUUUUUU.

Kram på er alla, jag vill att ni kommer till mig på lördag och myser och går ut och dansar disco... Är det en tanke?

Kram


Snart pa vag hem fran staterna.

Snart hemma fran the stater,... Underbar resa. Jag ar sa glad att jag akte. Jag fick se Vegas den mest galna platsen i varlden. Sa javla coolt. Jag har dessutom min underbara vacker som vill hjalpa mig. Alltid. Han ar sa bra. Det ar bara tva veckor kvar innan han kommer hem. Da kommer han att finnas i soffan och nara. Som nu. Jag ar sa kar. Han ar underbar. Nu ska vi se film. Kommer snart hem till er alla.