Inventering

En dag med sol ute och damm inne. Vi inventerar för bokslut idag. Vet någon hur många olika kablar det finns på denna firma. MÄNGDER... Det är helt otroligt. Om en vecka får jag besök. Det känns jättelångt bort. JÄTTE JÄTTE länge. Jag längtar efter honom.
http://pennylane.bloog.se kommer snart hem. TJOHO. Då ska vi leka i 4 dygn. Inte sova nått. Det blir bra det. Jag vill att hon kommer hem NU.


Depeche på onsdag, kommer jag att vara där?
NÄ. INTE. FAN.
Kommer Lasse från mitt jobb att vara där?
JA. VISST. FAN.
 

Är jag avundsjuk? Inte alls.

Inte fullt en lika dålig dag

Idag är det en lite bättre dag. Men helt ok är den inte. Nu ska jag sova, ska jobba tidigt imorrn.
sov gott

SKIT DAG

DETTA ÄR EN JÄVLA SKITDAG

En ren bil

Min bil är så ren, inte alls smutsig.

Hemma igen

Jaha, nu är man hemma igen i Piteå. Somnade tidigt igår, hann inte ens ta upp boken innan jag somnade och sov som en sten. Bilturen hem gick dock ganska bra. Janne fick leka hjälte och hjälpa en karl med hans bilbatteri. Det löste sig och 30 min sena anlände vi till piteå. Det man funderar på är varför Janne alltid får ställa upp och hjälpa folk, jag tycker inte att han ser så grymt förtroende ingivande ut.


Hockeyn var ju bra på radion. Dock hade det väl varit trevligare att ligga i en soffa och se den.

Jag har haft en undebar helg. Det har varit jättebra. Patrik är det bästa.



Hångel och livekonsert

I helgen är det She´s got the beat här i umeå. Min plan var att gå på konsert iaf i går kväll..Blev det så? Nä, inte alls. Det blev öl, hockey och tapas. Det är mycke bättre tycker jag. Lite hångel också iofs. Idag ska jag hem. inte alla dar så kul. Nu ska jag hångla lite sen åka bil med jan och greta. Kram.

Jag är så glad idag....

Idag får jag fara ner till umeå. Jag ska hångla hela helgen. trallalala

Tidelipom

Snön vräker ner - tidelipom
Allt mer och mer - tidelipom
Det snöar - tidelipom

Dåliga vinterskor som resulterar i blöta och kalla fötter


Snö, snö, snö.
Det är värdelöst. Jag har dåliga vinterskor som resulterar i blöta och kalla fötter, det är ju inte helt ok. Men skulle jag mot all förmodan använda ett par "riktiga" vinterskor (som min mamma skulle säga) så har jag för långa byxor vilket gör att när jag tar av mig mina dojor så blir jag direkt blöt om fötterna eftersom jag kliver på brallorna. Jag kanske skulle kunna lära mig något av detta. Frågan är om jag kommer att göra det. Antagligen inte.

För långa byxor = obra.
Dåliga vinterskor = obra.
= Det är tråkigt med vinter.

Jag vill att det blir sommar, varmt och skönt.
Jag vill bada.
Jag vill vara ute på stranden i solen.
Fan.
Nu går jag och badar badkar iaf.

 

ICQ

Jag hatar icq vissa dagar. Idag gör jag det mycket. Jävla icq.


Jag ska bli en rockstjärna.

 Jag är hungrig, vill gå på konsert och sedan sjunga och bli en rockstjärna. Det ska jag göra när jag fyller 30. Bli rockstjärna... Jag tror att det är en bra plan. Men jag vill ha jättestora högtalare om jag ska vara rockstjärna. Det är ett krav, det ska stå i min raider. Ingen speciell märkning, bara att de ska vara STORA. hmmm. undrar om detta är en realistisk plan. Jag är inte helt säker, måste nog fråga nån. Nu kanske jag måste arbeta igen. SUCK. Jag är hungrig. Snart lunch och OS hockey stund. Det blir bra. Puss på alla mina vänner.

I wish I was a lesbian

En underbar text men Hello Saferide.
Den är så rätt, den handlar om mig ,Jenny och Hannah. Det är så bra. Jag önskar att jag var gay. Det är bara så. Ibland ialla fall. Det är nog enklare  tror jag. Eller vill jag tro. Men Patrik är ju en kille... hmmm. vad ska man göra då? Hmmm.... Jag har ont i huvudet. Tror att jag behöver kaffe.

Här kommer den bästa texten just nu;

You call me up in the mornings
We’ll stay on the phone until dawning
You tell me secrets I actually keep
You call me up around noon and
Bring me all the good gossip
You hold my head when I throw up
I hold your hand when you weep


And we talk about friends and we talk about records, talk about life and
we’ll talk about death, and we dance in the living room, dance on the
sidewalks, dance in the movies, dance at the festivals, dance, dance
No men ever really dance like this


Damn! I wish I was a lesbian
Damn! I wish I was a lesbian
Damn! I wish I was, and that you were, too
So I could fall in love with you


You call me up in the evenings
And tell me what they did this time
No matter what, I’m by your side
When it’s raining, we’ll go to the video store
We even like the same movies
No damn jedis or hobbits this time


And you laugh at my jokes and I laugh at your jokes and I even like the
birthday presents you get me,
and we dance in the living room, dance on the sidewalks, dance in the
movies, dance at the festivals, let’s dance, dance.
No men ever really dance like this


Why don’t, why don’t I fall
Why don’t I just fall in love with you




Precis så är det.

Finns det dating kurser?

Jag vaknade sent i morse. Ville inte vakna. Satt i går kväll och pratade med min date jätte, jätte, jätte länge. Han är bra. Det bästa. Men han är inte här, han är i Umeå. Det är ju värdelöst. Ialla fall vet jag inte hur man gör  när man datar. Jag och min vän Jenny kom fram till igår att vi var helt värdelösa på att veta hur man gör under dating. Vi har båda varit tillsammans med våra ex killar i 10 år typ och nu kastas vi in i dating världen, vi vet inte hur man ska göra. tror ni att det finns någon kurs någonstans? Kanske. Jag och Jenny skulle behöva gå den.

Nu ska jag börja arbeta lite. Sitter och lyssnar på Hello Saferide. Så fantastiskt bra skiva. Jag är kär i Patrik, han är bra. Jätte, jätte, jätte bra.

Jag är en blogg rookie


En blogg rookie
Det här är något helt nytt för mig. Jag vet inte var jag ska göra av med alla mina tankar. Jag har egentligen inget av stor vikt att säga. Ibland när solen skiner som idag, - 2 grader och strålande sol så vet man att det är så härligt. Det är otroligt vackert. Men allt kommer så nära då. Tänkte att det kan vara en bra dag att bli en blogg rookie.


Va fan ska man göra när man blir stor?
Allt kring vad som händer och hänt. Jag har haft en ganska fucked up höst och jul. Allt i mitt liv kom att ställas på sin spets. Vad ska man göra, separation, nytt liv, nytt jobb. Allt kom på en gång. Numera är man en ensamstående morsa med en 4 årig son. Han är dock kungen. (Han har just börjat lyssna på Randys nya skiva)
Grejen är bara det att man vet inte vad som ska hända. Vad man ska göra med livet- va fan ska man göra när man blir stor ? Kanske ska man gifta sig med en olje shejk och bli lyxhustru. Kanske ska man fortsätta sin karriär och sitt magsår. Men frågan kvarstår, vad ska man göra när man blir stor. Och när fan ska man bli stor?

Lala land
Min vän sa till mig i telefonen när vi pratade om vårt struliga liv - jag vill leva i lala land.
Precis så är det, när man var 15 fick man sova, äta det lilla man ville, inte ha några problem alls. Killar kom och gick lite sådär. Men va fan, helt plötsligt måste man ta ansvar över en massa skit. Jag ska bli 15 igen och bara lyssna på bra musik, tjuvröka bakom stallet och pussa på killarna. Allt var mycket enklare då. Mycket enklare.



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!