länge sen och jag är en nörd

Det är nu rätt längesen jag skrev här, men det beror bara på att jag är en nörd. Jag  har fått mina nya högtalare... I LOVE IT. Jag sitter antingen framför dem dagarna i ända och tycker att de är fantastiska. Låter bra och är snygga.

Men det finns även en annan orsak till min lilla tid för bloggning. Det är Gilmore Girls.

Min vän 2bbe förser mig med mängder av Gilmore avsnitt och det är så bra. Jag vill bo i Stars Hollow. Ta hand om Luke och göra honom till en glad lax. Det skulle han utan tvekan bli med tanke på hur bra jag skulle ta hand om honom. Lorelai kan också få vara med på ett hörn.

Jag gillar Gilmore, det är ju det bästa. Kan vi inte bygga en egen liten stad som ser ut som Stars Hollow där det oavsett väder är mängder med folk ute och alla är glada.

Var ska vi bygga staden?

jag ska gifta mig

http://www.youtube.com/watch?v=d2OqyFPFuJI&search=juventus

Allt från näringscirkeln

Igår var det snöstorm en stund. Jag blev så arg och sur. Åkte och köpte en ICA pizza med mozzarella ost, en Päron MER och en chipspåse. Allt från näringscirkeln. När jag satt mig ner och ätit pizzan och mådde lagom illa ringer telefonen. - VAD GÖR DU? säger en sträng röst. Jag svarar att jag äter pizza och rösten fortsätter-  Hörredu tjockis, nu ska vi ut och gå.

Solen sken iofs men hur roligt är det att gå från ett mörkt rum med pizza och chips för att gå ut mot 2 grader och sol. Inte särskilt kul. Det var rätt bra för illamåendet försvann och chipsen glömdes bort.

Dock var det härligt att komma hem till min soffa och Gilmore girls.

Fiskesemester

I helgen har jag för första gången i mitt liv varit på en fiskesemster. Vi (jag och terje) kom till Kattisavan vid 11 tiden på lördag morgon. Solen sken och det var fint. Vi startade upp strömmen, tog in strömmen och gjorde allt klart. Efter en stund anlände Patrik och efter en lunch var det dags för min första riktiga fisketur i vuxen ålder. Vi tog ner båten över den lilla iskanten vid älven. Väl nere i båten så var det fint. Lite kallt men fint. Jag och terje visade verkligen att vi skulle bli fantastiska fiskare. Efter 5 minuter säger terje; vi får ju ingen fisk och jag börjar leta efter lite frukt. Hmmm, är det så att det är tålamod man behöver? Ialla fall så efter ca en timme i båten börjar terje gnälla lite. Han somnar nästan brevid mig och är jättetrött. Han lägger sig ner på båtbotten och får min jacka som täcke. Inom 3 minuter sov han och snarkade så gott.

Då bröt det lös, det fantastiska vädret. På två timmar hade vi fått skyfall, solsken, hård blåst och hagel. Helt otroligt. Att allt väder kan komma på en gång. Det är fascinerande.

Utöver det "fantastiska" vädret var det en bra helg. Somnade rätt okej i tid och klev upp galet tidigt.

När jag sedan kom hem så fastnade jag framför  Gilmore.

nu tycker jag att det har gått för långt

Det här med kopiatorer, va fan vill dom? Jag tror att jag har virus i fingrarna. Så fort jag rör i en någonstans alls så går de sönder. Papper fastnar och allt går fel. Ska det vara så?

JÄVLA SKIT KOPIATOR

Sommar sommar sommar

Det är fan fotbolls VM snart. Men frågan är följande; Vem faaaan lät Ledin skriva sin egen låt igen? ? ? ?

lite ledsen

Idag är det ingen bra dag. Det är en trött dag. Hoppas det blir bättre imorgon

En trött morgon

Tänk vad vädret kan göra, igår sken solen och allt var jättebra. Imorse var det jättetungt att kliva upp. Jag var trött, lite arg och lite förkyld. Jag duschade, klädde på mig och gick sedan ut. REGN. Nog för att det är bättre men stämningen blir verkligen trött. Jag kör direkt till Frasse för att få morgonkaffet. Jag kliver ur bilen och Patrik Öhlund frågar dagens första fråga  - Är du arg idag?

Kan man bli annat än på dåligt humör, jag har nog en ond aura. FAN.

Jag längtar efter Pennylane. Jag vill att hon kommer hem och alltid är hemma.


Vårkänslor

Tänk så fantastiskt bra det kan vara med vår. Imorse åkte jag tidigt från Umeå, solen sken och lite rådjur , tranor och vårkänslor. Det är underbart med vår.

Umeå räddande ängel

Nå, hej. Jag är i Umeå. En räddande ängel från städningen. På min gård står nu en helt överfylld container på min gård. Den står där och ser så nöjd ut. Eller är det jag som tolkar det så? Hmm.... Iaf så for jag igår stressad till Umeå för att jag egentligen istället skulle ta och kratta gården och fixa växthuset osv osv. Men istället satte jag mig i bilen och körde ner till denna stad. Idag är det lugnt och skönt, småbakis och trött. Det kan inte bli bättre.. Jag ska baka sockerkaka nu.