Källarstädningen

Här kommer en uppdatering;

Igår var det den sista nådastöten för djävulsrummet. Hannah och jag städade i vild iver till 01.30.
Det ekar numera i rummet. Ikväll är det lilla rummet kvar sedan garaget. Min stora fundering nu är om det verkligen räcker med en container. Iallafall blev det fantastiskt fint i rummet och jag känner mig grymt nöjd.

Städning i min källare

Igår kväll hade jag och PINGU första städkvällen. En sida i "djävulsrummet" slutade i tolv sopsäckar. Hur kan man ha så mycke skit? Det är den stora frågan. Ikväll är det den spännande fortsättningen.

Jag har själv valt mina annonser

Den som varit väldigt uppmärksam, som PINGU, angående annonserna på min blogg har sett att jag själv valt dem. Till er alla från mig alla - GUD ÄLSKAR DIG.

Nå alla vänner

Nu är det dags. Fredag klockan 16.00 då står den på min gård. Den är röd, den behöver fyllas. Det finns massor av saker att fylla den med. Sopsäckar, arbetshandskar och kaffe. Allt är redo.

Det är alltså containern jag pratar om. Det kommer att ta sina timmar. Jag vill ha det gjort fort. Igår skulle jag börja, gick det bra? Nä. Jag blev så slö.

Men nu har jag ju beställt hem containern och nu är det liksom ingen återvändo.

Nästan en hel mage...

trallalala, min mage är nästan hel. TJOHO

SMÄRTA

Jag kommer aldrig att lära mig. Igår åt jag hamburgare till lunch, grillat kött till middag. Vad händer då? Min mage går sönder. Jag har så ont att jag håller på att dööö. Varför blir det så, varför kan jag aldrig lära mig? Tänk om jag nån gång skulle kunna säga; - Nä tack, jag vill ha lättfil, det är det enda jag kan äta utan att må som ett svin. ..  Men nä, inte jag, jag äter tills jag spyr i dagar efteråt. Fan.

Det här med pingst

Vi har nu i flera dagar inte räknat ut varför man firar pingst. Men eftersom jag är googlemästaren så kommer här en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG förklaring;



Den helige Ande utgjuts  ( Öhhh, vaddå utgjuts)

Den som inte är troende förknippar vanligen pingsthelgen med bröllop, blommor, utflykter i den vackra naturen. (ledighet förknippar jag det med)


Vi kan i Apostlagärningarna läsa vad pingsten betyder för oss troende. (vad är apostlagärningarna ?)


Anledningen till att kristna firar pingst är att den helige Ande blev utgjuten över lärjungarna i Jerusalem så som Jesus hade lovat. ( ???????? har det här nått med utlösning att göra)


När Jesus hade uppstått ur sin grav visade han sig för många under fyrtio dagar innan han blev upptagen till himlen. (Det kan iofs ha med utlösning att göra, en liten orgasm tog han till himlen för en stund kanske)

Han visade sig för lärjungarna flera gånger och talade med dem om Guds rike. Vid ett tillfälle när han åt tillsammans med dem befallde han dem att stanna kvar i Jerusalem och invänta dopet i helig Ande. (Jaha, helig ande, de rökte på alltså)


Tio dagar efter Jesu himmelsfärd blev den helige Ande utgjuten över lärjungarna. Löftet om dop i den helige Ande uppfylldes och har fortsatt att uppfyllas genom århundradena ända till denna dag. Ännu idag utgjuts den helige Ande över de troende. (??????????? UTGJUTEN ????????????)


Pingst kommer från grekiskans pentekoste som betyder den femtionde.

I början var pingsten en gammal judisk skördehögtid som man firade femtio dagar efter påsk. (Skördehögtid och fira låter bra, mat och dryck, aldrig fel)

Senare firade man det till minne av hur Gud gav sitt folk de tio buden på Sinai berg. (Det här låter väl sådär, inte lika bra som skördehögtid)


Pingsten var en av de stora helger då judar vallfärdade till Jerusalem. (Tur att jag inte är jude, det låter så jobbigt att vallfärda)


Jag blev tyvärr inte så mycket klokare av detta, tror ni att det är mig det är fel på ?


JAG ÄR KÄR

Glömde att säga att min kille åkte hem idag.
Han är typ det bästa.

Å snygg....

Vad är det för jävla fel?

Sommar om 1 ½ månad? Knappast. Det måste vara en lögn. I denna delen av landet, långt långt upp i norr vaknade man i morse med en tät dimma. När jag en halvtimme senare öppnade dörren för att gå ut i bilen så blev jag rädd. Jag stängde den lika fort igen. Det var så gigantiska snöflingor att jag tror om jag suttit stilla under dem skulle jag inte synas nu. Helt säkert.

Jag vill ha sommar och varmt



NU

PÅSK

Jag måste få en utbildning. Va fan, stack jesus upp till himlen eller hur var det nu egentligen. Jag är ändå sämst.

Väckelsemöte

Ikväll har jag varit på ett väckelsemöte. Di Leva konserten i Piteå. Vilken upplevelse, 220 personer som hänfört höjde händerna mot skyarna och tog emot kosmiskt ljus. De skrek ut sitt kärleksvrål flertalet gånger och fick gå över regnbågsbron.

Det ni...

David Shutrick

"Jag ska flytta snart och allt är klart, till hennes nacke under håret, underbart"

Vilken fantastisk textremsa.

JAG ÄLSKAR SHUTRICK

jag tror att jag ska gifta mig med honom, eller kanske ändå inte, men han är schysst