MISSAT DET BÄSTA

Jag har missat - MISSAT- säsongsavslutningen på the best -  ANTIKRUNDAN. Hur fan kan man göra det. Får inte missa att spela in reprisen på lördag kl 17.00.

FÅR INTE MISSA

Nu är jag en ganska gammal dam tror jag

Efter den hektiska födelsedagen igår känns det som om jag blivit jättegammal. Men om jag ser mig i spegeln ser jag fortfarande den unga tjejen... HAHAHAAA

Jag hade en trevlig födelsedag med många gäster. Finaste paketet är den lilla chokladcremén och dammvippan som Hannah kom med. Även en konstig gummigrej som kanske man kan nyttja till nått spännande.... ;)

Ha en trevlig dag alla, jag måste fortsätta arbeta nu. Tralla lalalaaa

Jag fyller år.

Jag är nu 29 år. sedan 26 minuter.

En måndag igen...

Aldrig blir det då helg flera dar i rad. Idag har jag bara skrivit och skrivit och skrivit. Det tar liksom aldrig slut. Nu ska jag åka hem och göra några smörgåstårtor och pajer.

Dagens önskningar;

1. Att vara multirik
2. Att ha mina nya högtalare hemma
3. Att få hitta en helg med flera söndagar
4. Att Patrik skulle vara här och ge mig en puss
5. Att Pennylane flyttar hem hit snart.
6. Att Hannah får komma in i riksdagen till hösten

Snön vräker ner...

Vi har idag slöat, vilat och gått på promenad. Vid målet hos Anna fanns ett våffeljärn, hjortronsylt, grädde, glass och hallonsylt. LOVELY. Nu väntar Antikrundan och sedan en konsertkväll med bla Hello Saferide....

Tidelipom

Fredag eftermiddag

Just nu är livet bra underbart. Jag myser med en ny skiva i spelaren, Jenny ligger och sover och patrik är på väg hem. Jag dricker lite rödvin och är bara grymt avslappnad. Nu ska jag åter lägga mig ner i soffan och läsa bok.

Puss på er alla


Nu är det ljust igen

John Blund kom inatt till slut iaf. Jag funderade och funderade men det var ju bara skit. Nu skiner solen, jag har duschat, sett fucking Åmål och sminkat mig. Nu är jag en pingla och ska med snygg Jenny ner på stan och tokshoppa. Eller ialla fall ta en kaffe.
 
Jag är kär. Jag sov med han i natt. Han är underbar.

Dagens lista; 

dåligt -   kaffe från igår
Tokdåligt - Slut kaffe
bra -  Att solen skiner
Tokbra - Jenny är här.

Så konstigt allt kan kännas.

Ibland blir allt bara underligt på natten. Det är som om något kommer över en, en farlig skugga av ett farligt träd. Egentligen borde jag bara sova så här på natten, men så blev det inte. Jag vill bara somna nu, vara pigg och glad imorgon. Men antagligen kommer jag väl bara att vara trött som vanligt. Nu måste jag somna.... Trallalala trallaa. Om inte John Blund har kommit till mig inom en liten stund så återkommer jag. Nu ska jag maila lite, det brukar ju verkligen hjälpa så här på natten.

Sov gott alla ni andra.

Imorgon då jävlar, då kommer jag att vara pigg och glad.

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG IDAG,,,,

Så satans arg, arg, arg. Varför ska man vara arg?

Lördag kväll och fantastiskt uttråkad

Vad ska man göra? Jag är så grymt uttråkad. Melodischlagerfestivalen heavy duty som ALLA vill se. Inte jag. Inte Patrik heller som istället sitter framför sin dator i Umeå. Inte i Piteå. I Umeå. Skit. Lika uttråkade. Jag är iofs så trött att om jag la mig ner och läste en liten stund skulle jag utan problem somna. Men jag är så uttråkad att jag inte ens ids gå och sova för då måste jag borsta tänderna och det tar tid och kraft.

Nästa vecka vid den här tiden kommer jag att stå skrålandes till nån konsert i umeå. Hoppas jag iaf. Man vet ju iofs aldrig.

Jag måste gå och sova. JAG ÄR SÅ TRÖTT....

Tror ni att det är fler än jag (förutom Patrik) som är uttråkad på en lördag?


Solen skiner

Det är underbart väder ute, Det är så härligt. Bräda igår kväll, bräda ikväll. Terje har fått sin första bräda. Det är grymt hur fort som de små liven lär sig.

tandläkaren

Jag har varit lite nervös i helgen. Min telefon ringde i torsdag - Hej, det är från tandläkare stenberg här. Kan du komma på måndag?. FAN. jag vill inte. Jag hatar ju tandläkaren. Iaf så sa jag att det var ok, nervös som dundrans. Mina tänder ilade hela helgen och jag fick säkert 54 hål i alla tänder. Nervöst vaknade jag och gruvade mig. Ja, ja. 11.00 var det dags. Parkerade utanför, hoppades hela vägen dit att jag skulle krocka, men icke. Jävla också. Går med tunga steg upp för trappen och in genom dörren. Det luktar illa. Tandläkare. Funderar i väntrummet på att sticka, reser mig just upp ur fåtöljen då dörren öppnas - AnnaCarin, nu är det din tur. Svetten lackar. Fan, jag hann inte sticka. Funderade på att slå ner sköterskan men det behöver  ju inte vara en helt ok lösning. Jag går nervöst in, pratar med Ronny i ett tills det att han tvingar ner mig i stolen och säger - Du ska nog se att det här går bra. Jo, för han kanske. De flinar elakt och blodet rinner ur munngipan på dem. Eller? Nu är det försent. Jag är fast. Efter 18 minuter går jag trallande ut därifrån. Inte ett hål. Tidelipom. Funderar på varför jag är så rädd. Jaha, det var ju inte så farligt. När jag blir stor ska jag slå ner tandläkaren och sedan inte vara rädd mer. Om jag blir mer rädd kanske de kan bjuda mig på någon god drog. Hmmm... det kanske är det man ska föreslå nästa gång. Kanske bli  sövd. Eller aldrig mer gå dit. Det är nog den bästa lösningen.

En underbar helg

Vilken helg jag har haft, strålande sol, snowboard, fyrhjuling och det bästa av allt, Patrik. Fan va bra man kan ha det.

Kompisförsäljningen

Nu har jag funderat på det här med kompisförsäljning. Om vi startar en filial i Haparanda, intill IKEA, kan vi säkert utan problem börja sälja shopping kompisar. Tänk alla kvinnor som kommer dit med karlar som inte vill shoppa på ikea. Vi kan sälja en shoppingintresserad man eller kvinna som under hela shoppingturen får följa runt och tycka till. Om tycke uppstår mellan köparen och kompisen kan det bli en långtidshyra eller eventuellt ett köp. Vid köp så kan vi hjälpa till med finansiering, avbetalning till hög ränta. Lån av kontanter kan vi även lösa eftersom vi kommer att ha mängder med pengar från verksamheten ute vid Multiarenen. Eventuell indrivning kan vi lösa med att hyra in Baltik inkasso.  Det kan bli nått bra av detta.

Fru Modesty har tagit illa upp.

Jag lovar att betala fru modesty. Undrar vad hon vill ha betalt. Men jag undrade ju om de sålde kompisar på Coop eller kvantum, men då är frågan om Konsum i Svensbyn säljer kompisar. Tydligen gör dem det eftersom jag har min Vän- Fru Modesty där. Men avtalsskrivning är ingen dum idé. Kanske man skulle ta och skriva upp vilka regler som gäller. Som ett Kompanjonsavtal ungefär. Det är nog inte så illa. Jag undrar vad ni andra vänner tycker om den saken. Vi kan kanske starta en liten studiecirkel i detta och tjäna ihop lite pengar till en avslutningsfest.

I förra veckan skrev jag och Hannah (Modesty), Lotta och Ingela ett kontrakt på party på lördag. Tyvärr skrev ingen under det så att det blir nog inget ändå. Sedan skrev vi ner lite regler om hur verksamheten med Horhus ska bedrivas ute på Norra Pitholm när multiarenan öppnar, för som ett brev på posten kommer säkert ett Casino på Havsbadet. Allt detta = Penga tvätt = bra.

Vad tror ni om detta? Är någon annan med på detta förutom Modesty som är ägaren till idén.











Att lura hem vänner

Att lura hem vänner
Det här är nu snart mitt sista sätt att kunna lura hem vännen Jenny på. Drömmar. Drömmar. Drömmar.

Du får smaka om du kommer hem snart. Annars kan jag göra ett litet paket

Tidelipom

Vilken dag, jag har i natt drömt en massa skit om Umeå Open. Massor med människor, bland annat Leroy från Fame var där (vilket kändes lite oväntat). Iaf efter en massa underliga möten på Umeå Open så vaknar jag lite småstressad och upptäcker att jag är ju inte ensam i sängen. ???? Nåja, längre än 2 sekunder är jag ínte förvånad. Han är ju här nu. En stund. Han är bra. Det är verkligen en tidelipom dag. Trallalala och tidelipom, jag är så glad. Nu ska jag dricka morgonkaffe med min kille.

TIDELIPOM


jag har gjort ett misstag

Jag måste berätta om en sak, det var inte Anna som söp bort telefonen. I mitt förra inlägg blev det ett syftningsfel och det var Jenny som supit bort den. Eller glömt den som det heter. . . What ever. Alltså ; Anna söp inte. Eller? Iaf inte bort Jennys telefon. KOM SNART HEM ALLA!!!.


Jag vill ha tillbaka mina vänner, ni är så långt borta. Kan man köpa vänner nånstans? Kanske på Kvantum eller Coop? Eller kanske på internet, där kan man ju handla mycket har jag hört...

jag har gjort ett misstag

Jag måste berätta om en sak, det var inte Anna som söp bort telefonen. I mitt förra inlägg blev det ett syftningsfel och det var Jenny som supit bort den. Eller glömt den som det heter. . . What ever. Alltså ; Anna söp inte. Eller? Iaf inte bort Jennys telefon. KOM SNART HEM ALLA!!!.


Jag vill ha tillbaka mina vänner, ni är så långt borta. Kan man köpa vänner nånstans? Kanske på Kvantum eller Coop? Eller kanske på internet, där kan man ju handla mycket har jag hört...

Jenny är försvunnen

Jenny ringde mig klockan 00.50 på lördag natt. Hon var inte helt i nyktert tillstånd. Jag rinde henne hela dagen i går och idag. Men näääää, inget svar. Vad har hänt? Hon är ju försvunnen. fan. Jag ringer Anna för att få reda på vad som hänt. Hon har supit bort telefonen. Är det schysst? NÄ. Jag vill ju prata med henne ju. Fan. Om jag skriker här i cyberrymden så kanske hon hör mig. JENNY!
JENNY! JJJJJEEEEEEEENNNNNNNNYYYYYY!  RING MIG

Jaha....

Ännu en dag av inventering. Vi har inventerat, inventerat och inventerat. Det är jättemånga saker här. Pennylane trodde igår att hon hade Pälsänger i sin lägga. Jag har hela natten funderat på om det finns nånstans i mitt hus.... Kan man ha det utan att se det? Det vill inte jag att man kan. Fan va äckligt. Nu ska jag ut på lagret igen. Det enda positiva i denna kråksång är att det jag som är "DJ Caisa" jag får bestämma musiken... ha ha, de ångrar sig nog snart att de satte mig på den posten. Nu ska jag ut och slå på lite "Lords of Acid" i Nexo högtalarna.

HEJ DÅ alla glada