Lördag morgon, coldplay och vit färg

Det är lördag morgon. jag har målat nu en toalett i flera varv och ska kanske måla ett varv till. Jag ska dricka te och lyssna på några coldplay skivor. Jag vill fika och mysa. Te och skorpor.

Jag har lite ont i halsen. därför te och inte kaffe skulle jag tro.

hej för en stund-

Måla och sortera

För er som känner mig vet vad det betyder när jag börjar sortera alla lådor, vill rensa ut, vill rensa upp.. Hetsmåla en toalett på tre timmar och fundera på varför man måste vänta på lagren av färg som måste torka mellan gångerna. Satsans så jävlans. Jag måste måla måla måla för att fundera. Vad ska man göra i livet. En äldre man i min närhet sa något så väldigt klokt idag. Man ska inte vänta för länge, fundera för länge. Den korta sträckan som kallas livet är ändå alldeles för kort för att fundera på. Han är klok den mannen.

Men frågan är vad som är lagom. Vad är för kort, vad är för länge och vad är lagom. Det känns ändå inte som om jag blir klokare alls.

Jag vet inte jag.

Målarfärg och kaffemuggar

Vi har köpt nya kaffekoppar till jobbet. JÄTTEGLAS och det medför att jag måste dricka mängder med kaffe hela dagarna. Som tur är såg jag någonstans att det är bra och det är ju bra. Hmmm, vad ska hända i helgen? Jag tror att jag imorgon ska och handla målafärg och måla en liten toalett....

Det tycker jag är roligt.

Ensam

Jag kände mig verkligen som en ensamstående mamma igår.

Vet inte vad jag ska skriva idag

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag skulle vilja ha en stor och lång känsla som jag skulle få skriva ur mig. Men jag har ingen sån känsla.

Ingen jättekänsla alls.
 
Jag är rätt trött, kunde inte sova inatt. Eller jag somnade rätt tidigt, jag vaknade vid tolv, somnade om, vaknade vid halv tre och somnade om, vaknade sen och somnade om. Men herregud, varför vill man då inte alls vakna klockan kvart över sex? Hmm.


Jag skulle vilja göra något jätteroligt, känna mig överlycklig, överväldigad av känslor.

Fylld av lycka.

Det är egentligen det jag är ute efter tror jag.

En stor lycka.
 
Den kanske kommer tillbaka. 

Vem vet 

städning

Jag städar både hemma, på jobbet och i mitt huvud. Betyder det något?

Nu ska jag snart hem

Nu ska jag snart hem för helgen. Först ska jag kolla om jag har några fynd att göra på återvinningen . Jag gjorde ett bra fynd på Kupan i veckan. Det kommer snart bilder


Jävla ICA

Fan så arg jag blir.
 
Jag försöker verkligen bojkotta israel. Men vad fan händer. ICA märker om de apelsiner som är från ISRAEL till Spanien. Även avokadon tydligen. JÄVLA SKIT ICA

Vad ska vi göra för nått roligt idag då?

Det börjar min arbetspolare fredrik med att säga. Ja, kan vi tänka oss att göra budget, etiketter, marknadsplaner? Näe, jag tror att vi jagar vidare mot fika som är halv tio. Nu ska jag förstöra hans dag med att säga att Moore minsann har friluftsdag med hela deras bil fylld av ÖL.

Han muttrar....

det är roligt.

Så skönt att fått tillbaka den här kraften

Det är så himla bra att få tillbaka skrivkänslan...

Ett nytt år. Ett nytt liv. En ny tanke.

Det är jättelängesen jag skrev. Mer än ett år sen. Det känns som igår. Det har egentligen inte hänt så mkt för mig. En del kanske. Ups and downs. Jag har inte bytt jobb, jag har inte bytt barn, jag har inte bytt kille, jag har inte bytt hårfärg, jag har inte bytt skor, jag har bytt underkläder.

Jag tror att det är dags att börja skriva om mitt liv igen.

Just nu är det ok. Jag har varit febrig i veckan, nu är jag frisk igen.

Hej på er och hoppas att ni vill vara med på mina tankar iår.

Kram och välkomna tillbaka