MITT ÖNSKEHUS KOMMER UT TILL FÖRSÄLJNING SNART

Efter jul kommer mitt drömhus ut till försäljning. Jag pratade med mäklaren idag och det är crazy.
 
Det är ett av de husen som vi har åkt förbi sen vi var små och fantiserat om. När vi var små handlade det om att det kanske spökade i huset. I vuxen ålder så har vi tjejer åkt förbi och suktat efter att kanske någon gång få bo i det underbara röda gamla huset.

Men vem vet, det kanske är som det gråa huset vi var och tittade på som var otroligt gammalt och i stort renoveringsbehov, kanske kostar det 2 miljoner efter budgivningen är klar och kanske känner man att man inte vill bo där när man varit på visningen. Det är sånt man aldrig vet, men gud jag önskar att jag fick vara med och bo där någon gång. Det är min dröm just nu.


glömde

Jg glömde ju att skriva om min ilska om att Daniel - idol daniel alltså åkte ur idol. Jag har sagt det förr och säger det igen, svenska folkets musiksmak suger.

Ett land som för några år sedan hade Smurfhits som årets mest köpta skiva.

DE BORDE SKÄMMES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en dag på jobbet

Alltså idag har jag verkligen gjort fantastiska saker, såsom servettringar och name tags.

Handlat utsmyckningar till borden och andra viktiga grejor. Jag förstår egentligen inte hur man kan få betalt för att leka. Det förstår inte jag.

jag ser det snöar

JAG SER DET SNÖAR och inte töar

VA FAN

Det tänkte jag imorse när jag aptrött klev ut genom dörren och möttes av snöblåst och kalla bilrutor som behövdes skrapas. Det var så rått och kallt ute att jag var nära att stänga dörren, ta av mig kläderna och krypa tillbaka till den varma sängen.  Min kille låg där och var oförskämt nöjd med att inte behöva gå ut i den kalla och snöiga november morgonen. Jag vill också ligga och sova. Tänk så skönt att bara stänga av väckarklockan och sen med en suck dra täcket högt upp under hakan, mosa ner sig i kudden och somna om.

Det är vad jag vill göra och ville göra imorse och nu.

Jag skulle vilja mysa hemma. Jag längtar efter min kille och vill kramas och hångla lite i soffan.


JAG ÄR KÄR och trött. Men mest kär, det kittlar i magen och det är så skönt att få kittlet i magen när han kommer in genom dörren, när jag får ett mess eller bara när han ligger där bakom mig och snusar mig i nacken.

Jag har det bra, det är så otroligt skönt att man kan ha det så här bra.


En annan sak som stått i världsblaskan idag.

Först slutar frukostserveringen och sen händer följande;


McDonalds lägger ner i Skellefteå och Luleå

2007-11-21 11:21 SKELLEFTEÅ (PT) McDonalds lägger ner sina restauranger i Luleå och Skellefteå vid årsskiftet. Enligt ett pressmeddelande satsar kedjan istället på restauranger som finns efter vägar. I Piteå stängdes McDonalds nyligen och rörelsen har av allt att döma haft svårt att få stabilt fäste, trots att restaurangen låg vid E4.


Det här med SyLAN

Det har hänt en fantastisk sak här uppe i norr.

Det här med SyLAN.

Det är ju fantastiskt konstigt. Har det liksom blivit ett missförstånd av ordet LAN eller vad handlar det om. Det finns en artikel i världsblaskan Piteå Tidningen om just denna händelse i både i Piteå och i Arvidsjaur/ Arjeplog. Folk har alltså samlats för att sy tillsammans, kopplar de då ihop sina sytrådar och syr i nätverk eller handlar det egentligen om en vanlig syjunta? Jag bara frågar. Jag är ingen synörd och ingen cybernörd heller men herregud säger jag bara. Jag förstår grejen av en syjunta eller fikastund givetvis men att SyLAN skulle fungera förstår jag inte. Finns det symaskiner som man kopplar upp i nätverk. Snälla någon kan ni ge mig någon information?

Här har ni länken till det "välbesökta" arrangemanget.

http://www.pitea-tidningen.se/artikel.aspx?artid=84143

Kanske vi ska åka dit i mars och koppla upp lite trådar mot varandra?

JÄVLA SKIT

Ibland är jag så jävla less och arg.

JAHA

NU är jag hungrig

en morgon på jobbet med glögg och clementiner

Jag älskar jul lukterna, idag luktar det glögg och clementiner. Det är underbart.

ÄCKLIGT

Idag gick jag ner ner dödshungrig till lunchrestaurangen, förväntar sig god kyckling med mangoraija, ugnsstekt potatis och smarriga grönsaker.

JAG HÖLL PÅ ATT HUNGRA IHJÄL.


Jag åt glatt en liten stund, sen såg jag det äckligaste jag vet. Kycklingen var blodig, det rann blod från köttet kring benen. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT.

Nu mår jag illa bara för att jag vet att kycklingen som jag suttit och ätit var rå. Det är så äckligt äckligt äckligt äckligt.

Nu måste jag arbeta, men det är bara äckligt.

Sent fredag kväll

   Jag sitter i sängen. Skriver om veckans tankar tänkte jag. Vet inte om det blir så men det får vi väl se. Veckan på jobbet har varit som vanligt. Gjort mycke saker, en del bra och en del så där lagom bra. Men visst är det väl bra. Nu måste jag sova faktiskt. Imorgon är det loppis dag i Luleå och då måste man ju vara pigg och alert för att se alla fina fynden.

Livet i övrigt förutom jobbet har varit sådär, hösten gör mycke konstiga saker med en. Inte alltid dåliga, men inte alltid bra heller. Vad är det som gör så med en? JAg har ingen aning. Det blir bara fucked up ibland och man kan liksom inte alltid säga det rakt ut. Att man är störd i huvudet menar jag. Inte helt klara tankar. Skulle vilja att man var som en dator där man kan trycka delete eller ctrl alt delete och stänga av pågående processer. Tror ni att man någon gång i framtiden kan göra det. Hmmm,,, Jag saknar solen. Jag skulle vilja att det var sol och varmt och skönt, bada ute i varmt och skönt vatten, lägga sig i solen och bli så varm att man måste klaga lite på det. GUUUUD jag vill att det är sommar. Men jag var lite störd då också nu när jag tänker efter så inte heller det verkar vara så jävla bra. Satan jag önskar att det fanns ett minne att radera. UNdrar hur stort minne man skulle behöva.

Varför tänker jag allt i data termer?

Nå, nu måste jag sova.

Hej då

Sur och grinig

Som sagt satt jag här tidigare arg och sur för att jag inte fick något gott. Glass kom med flygande fläng och livet blev så mycket ljusare. En liten liten stund senare fick vi besök och han hade choklad wienerbröd med sig.

KAN MAN HA MER TUR?

Skulle inte tro det.

När folk frågar vad jag gör på jobbet hela dagarna svarar jag - Fikar. Idag är det faktiskt sant. Tjoho.


Är det underbart med arbetskompisar

Förstå att precis nu kommer drummerboy och säger att det skulle vara galet gott med något sött. Han åker iväg och handlar hägendaazs. Kan man ha mer tur?


En ny dag, en solig dag och en bättre dag

Nog blir det bra. Solen skiner ju. Eller kanske jag ska säga som min farmor, 88 år gammal, sa när jag ringde och kolla om läget var bra. Hon muttrade och var väldigt arg över att det var en skit dag. -Dessutom , fortsatte hon, så lyser solen också. Det var inte heller bra


Idag skiner faktiskt solen snällt på mig. Jag hade min vän och fick prata med henne jättebra och fick lite rätsida på skallen. Det är skönt men va fan, kan man inte reda upp sitt huvud själv nån gång.

Jag har ingen aning. Nu ska jag ta och arbeta som bara den. Massor med projekt ska jag ta tag i.

Jag vill hem och göra julgodis. Det vill jag göra.

Kram på er alla

en ny höst en ny blogg?

Hej.

Det är nu galet längesen igen. Tänkte mig en liten start av min blogg igen. Ni kanske har glömt bort mig eller kanske bara tror att jag inte finns längre men det är inte alls så. Jag sitter på jobbet och ska ta itu med ett projektavslut som jag skulle gjort för ett tag sedan men det har inte blivit av. Det är ungefär sådär lagom kul nu. I vanliga fall brukar hösten innebära mys och tända ljus men just nu ger det mig bara trötthet och så där lagom skönt i magen.

Det är kolsvart utanför fönstret. Klockan är 15.12. Solen skiner alltså inte. Regnet öser ner tiddelibom. Inte ens snö.

Jag hade en så bra helg i helgen. Det var trevligt med mina vänner i fredags och lördagen var soffpotatis dag. Igår så hade vi ambitionen att göra  nått nyttigt men det blev inget och sen så var det som kväll. Sen blev jag lite ledsen. Sådär höstledsen. Det är så mycke som kommer upp i livet vid den här tiden på året. Allt hände nu för två år sedan. I mitt huvud är det som om jag tror att allt ska hända igen. Jag vet inte att det inte händer men tror inte att det händer och tänker jag efter en stund så vet jag att det inte händer alls. Ni förstår nog kanske vad jag menar.

Jag vet inte. Nu är jag trött på att vara trött. Jag är trött på att vara ledsen och jag är trött på att vara rädd.