Nu orkar jag inte mer.

Jag klarar inte av att se matchen. Det blev nyss 1-0 till england. Istället tänkte jag ta och berätta om min första semestervecka. Jag har varit i umeå med Terje och haft det fantastiskt bra. Med sol och bad, basket, fotboll och ett litet kollektiv. T har haft jättekul, visst har jag varit nervös men det har fungerat bra. Imorgon bär det av hemåt och där väntar en stunds cross och lek sen bär det av vidare mot Kalix och Ökx för att fira midsommar. Det här med sommarsemester är ju fantastiskt. Loppis idag och igår, flera fina fynd. Bla Bo Fajans och andra schyssta saker. Nu måste jag kanske se lite mer match. Jag längtar faktiskt hem nu när jag vet att det bär av imorgon. Det ska bli roligt att komma hem till er alla. Imorgon kväll är det kaffe och kaka hemma. Alla är välkomna. Jag saknar er.

NU JÄVLAR ÄR DET DAGS

SEMESTER, min allra första sommarsemester i hela mitt liv

VILKET JÄVLA ANTIKLIMAX

Vad mer kan man säga????????

FOTBOLLS VM

Imorgon är det dags.... JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR FOTBOLL

Markoolio

In med bollen i mål ; den ger mig gåshud och tårar i ögonen....


underbara liv

Jag överlevde och det med flaggan i topp. Vilken kalas helg, galna ex svärföräldrar en glad lax till son och i övrigt glatt folk omkring mig. Ikväll ska jag ligga i soffan, kaffe karlsson och rödvin står och väntar på mig, som min vacker Patrik och Coldplay på stereon. I kväll är det fantastiskt.


barnkalas

Del 2 av helgen är genomförd, barnkalas för 14 barn och alla glada. Inte en tår eller nån annan olycka. Det gick kalasbra skulle man kunna säga. Nu är jag som värdinna helt slut. Ska bada bastu ikväll tror jag. Ska koka kaffe nu och bjuda på tårta, fler rapporter senare...

nu är det dags.

Jag är trött, jag städade en stund igår kan man säga. Ikväll händer det. Mitt ex:s pappa och Ch kommer till mig och T. I flera dagar måste jag le och koka kaffe. Jag ska låta dom koka kaffet. Låta dem laga mat och plocka undan. Men jag vet att det inte kommer att bli så. Jag kommer att stå där och le och laga mat. T blir jätteglad att de är här, det vet jag, men sen då. Hmmm.... Jag blir inte så glad och jag kommer att vara jättetrött. Jag såg ju Gilmore ígår som vanligt, vaknade framför datorn vid tre tiden och gick och la mig i sängen. Jag är så trött. I natt ska jag sova som en stock. Jag vill att det är måndag nu, jag gruvar mig som fan för helgen.

TÄNK PÅ MIG