JP och ekonomiansvarig får kicken

Årets Hultsfredsfestivalen gick med förlust i år. Rejält sägs det. Om man räknar lite själv så svider det nog ordentligt i kassan. Men JP och EK chefen får kicken. Det får mig att fundera. Är det kanske inte den anlitade artistbokaren som ska få sig en hörvel eller är det mycket som pågått bakom kulisserna? Men egentligen ska ju JP styra upp artistbokaren. JP fick kicken från sin tidigare tjänst som teaterchef efter diskussioner med ledningen. Rockpartys styrelse dementerar tydligen att det finns meningsskiljaktigheter eller diskussioner med JP men något finns kanske i historien att lära. 


Det är lite läskigt hur medialt det är med festival. Jag har själv fått min beskärda del av medias intresse särskilt när det går dåligt och det gör mig olustig och irriterad.

Vilket annat bolag skulle man fundera på att analysera in i sömmarna som ett år gör ett "rött år"? Inte är det då Lindbäcks Bygg eller Tommys golv eller Skoogs för den delen.

Vad är det som gör att just festivaler är så intressanta att skriva om?

Vilken annan bransch skrivs det så mycke om?

Kan ni svara på det?

Midsommar imorgon .....

Igår morse vaknade jag ganska nöjd. Nu är jag sur. En dålig dag igår. Jag hade liksom gjort klart allt inför semestern och allt har skitigt sig. Det bara matade in arbete igår. JAG BLIR SÅ LESS. Jag vill vara ledig och sola och bada. Men det är ju ändå bra att man kan få arbeta lite iaf. Mail och telefon är ju faktiskt portabla

På tal om cool...

Det här med att det är midsommar och det är 10 grader varmt ute.

Vad tycker vi om det egentligen?

BAD BAD BAD

piratbåt

Alltså förstå så grymt coool badleksak. en liten bild från Europas störst äventyrsbad på Rhodos. COOL. mycket Cool

Gode så glad rockstjärna...

53134-36


Fick en bild av Sofie.

Nu jävlar ska det bloggas

Alltså jag undrar om man kan vara mer lättretlig än mig. Jag gick runt och klippte gräsmattan igår. Och tänktepå en gammal klasskompis som säkert har gått förbi och tänkt att det är oklippt. Den tanken fick mig att reta upp mig så in i den milda grad att jag dessutom gick in i tanken på en annan helt jävla konstig gammal klasskompis med ett läspande och tantigt uttal och det fick mig att springa med min gräsklippare. JAg tycker inte om dom och att jag dessutom fantiserar om att de pratar om min gräsmatta.... va fan.

Gud och gud och gud

jag vill ha semester...

Värdelös på bloggandet

Jag har helt tappat min bloggarkraft. Jag är bara arbetsam hela tiden. Även om dagens arbete mest bestått av jordgubbar, glass och grädde. Vi skulle ha ett möte med en kund i morse halv tio och istället för att åka på bageriet som en normal människa åkte jag till COOP FORUM och handlade 5 liter jordgubbar, grädde och glass. Till hela våningens glädje eftersom det bara var jag, tomas och kunden som skulle dela på 5 liter. Ungefär 10 pers har ätit i omgångar idag.

Fånigt små skålar tycker jag eller kanske jag har svårt att se mängden jordgubbar till 3 personer.... Tror inte det.

Annars har helgen varit bra, varit i stugan i jävre och mysit. Avslutade igår med en tur till kamlunge och mös i myggsvärmar o