JP och ekonomiansvarig får kicken

Årets Hultsfredsfestivalen gick med förlust i år. Rejält sägs det. Om man räknar lite själv så svider det nog ordentligt i kassan. Men JP och EK chefen får kicken. Det får mig att fundera. Är det kanske inte den anlitade artistbokaren som ska få sig en hörvel eller är det mycket som pågått bakom kulisserna? Men egentligen ska ju JP styra upp artistbokaren. JP fick kicken från sin tidigare tjänst som teaterchef efter diskussioner med ledningen. Rockpartys styrelse dementerar tydligen att det finns meningsskiljaktigheter eller diskussioner med JP men något finns kanske i historien att lära. 


Det är lite läskigt hur medialt det är med festival. Jag har själv fått min beskärda del av medias intresse särskilt när det går dåligt och det gör mig olustig och irriterad.

Vilket annat bolag skulle man fundera på att analysera in i sömmarna som ett år gör ett "rött år"? Inte är det då Lindbäcks Bygg eller Tommys golv eller Skoogs för den delen.

Vad är det som gör att just festivaler är så intressanta att skriva om?

Vilken annan bransch skrivs det så mycke om?

Kan ni svara på det?

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tänker att det kanske kan ligga nåt i den stora texten på Rockcity-huset i Hultsfred - It's all entertainment folks. När man jobbar med nåt som är vanliga människors underhållning tror alla att de kan bättre och känner att de bara måste få säga sin åsikt om en hela tiden. Och ja, det ÄR sjukt med det mediala intresset av att hänga ut folk sådär. Man blir alldeles trött.

2007-06-28 @ 10:29:23
Postat av: E

Men den tredje stadsmakten är ju bara intresserad av häckleri & andra människors olycka. Har man titeln skjutjärnsjournalist så kräver det att man gottar sig i andra människors olycka eller?. Man kan väl fråga sig om, eller när vi ska sluta läsa deras crap. Eller ifrågasätta om journalister är ett olyckligt släkte som endast kan njuta av andras olycka eller otur..

2007-06-28 @ 11:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback