En myskväll med min bästa son.

Jag och Terje vi har det allt bra vi. Han är så grymt rolig. Vi hade efter en lång dag hos hannah och christer varit och handlat bland 1000 andra människor på COOP forum. Ingen utav oss visste vad vi var sugna på. När vi gick ut hade vi bara handlat Chips, dip, godis, fil och Narnia- extended version.

Kvällen såg ut att vara räddad förutom för maten.
Terje ville ha MAX, jag ville inte ha det. Han är då shyssta killen och säger   -Men okej då, vi äter väl på Bryggargatan då. Jag ringer glatt till bryggar och upptäcker att de inte öppnar förrän 18.00.
FAN. Vad äter man då?
Hmmm, nu var inte Terje sugen på max när han tänkt sig bryggar och inte jag heller givetvis. Mitt förslag är då Restaurang Furuborg och där hänger terje gärna på. Kommentaren var ; - De har ju bra bröd. (han tänker då på Foccacian med vitlökssmör. Hmmm,,, lite skadat barn. Vi åker dit och äter fantastiska marinerade grillade räkor med parmesan och sallad till förrätt och lite gott kött till varmrätt. Jag gillar min son, vi har verkligen ett bra liv ihop. Vi kan ha en jätterolig lördagkväll tillsammans på en restaurang var som helst. Tänk att det finns massor av människor som skulle tycka att det var jobbigt och säkert även barn som inte skulle tycka att det var kul att gå ut och sitta still och äta i två timmar. De har nog inte särskilt roligt överhuvudtaget. Jag undrar vad det beror på.

Efter den goda maten har det blivit Narnia, turkisk konfekt, chips och annat godis.

En riktigt bra lördagkväll alltså.

Imorgon väntar glögg och julgranspyssel.


En fin fredagkväll och uppdatering av läget

Nu har jag kommit hem och landat fint efter en underbart trevlig liten julfest i vardagsrummet, bryggeriet, piteå. En jättemysig kväll med trevliga vännerm bekanta och obekanta. Jättegoda tapas och bara mysigt.

Jag har under min första vecka som arbetslös på riktigt hunnit vara i sthlm, gå i mjukiskläder, vara i luleå och städa hemma. Jag är otroligt stressad.

Jag kommer aldrig att klara en längre tid som arbetslös. Jag har intalat mig själv att det kommer att gå bra men det är fel och en STOR lögn. Jag tror det iaf. Men det tar kanske längre tid att landa i själva lunken. Annars kommer jag att ha ett helrenoverat hus i februari eller eventuellt i mars.

Idag kom snön så nu känns det lite mer jul. Jag och terje sover hos hannah och christer och imorgon ska jag  handla de sista julklapparna. Sen är det julgran som ska in och sen är det juloratoriet och bara mys som gäller.


Jag har ett litet tips till folk som har lite svårt för julmusik, jag vet att många inte gärna lyssnar många varv på stilla natt med glenn stefans eller thorleifs.

Mitt tips är då följande; TRIPTYK, ett projekt med Johan Hedin, riksspeleman på nyckelaharpa och sedan minns jag inte de andra två. Men det bandet är fantastiskt bra och skivan är magisk. Den ska ni leta efter alla som gillar och inte gillar julmusik. Jag har den för provlyssning till glögg och saffransbullar.

Nu ska jag gå och sova.

En liten kommentar bara om mitt förra inlägg om att jag överhuvudtaget överlevde söndagen handlade bara om gammal hederlig bakfylla. Så värre än så var det inte.

Kram till er alla så hörs vi snart igen.

KRAM

En liten rapport bara

Efter händelserna som är så hemska att de ej går att skriva om i detta forum så är jag förvånad att jag vaknat måndag morgon. Jag trodde aldrig att den hemska, fruktansvärda dagen SÖNDAG skulle ta slut någonsin.

Idag är det måndag. Regnet öser ner men det väntar en shoppingdag och konsert i kväll. TJOHO

Min första dag som arbetslös

Det känns som om det här är något jag kan vänja mig vid. Ganska fort...

Min sista dag på arbetet....

Idag är min allra sista dag på Live Sound. Jag kommer att vara hemma med vattkoppebarn torsdag fredag och sen är jag ARBETSLÖS...

Det känns så skönt. Äntligen får jag göra vad jag vill. Efter jul ska jag åka på solsemester med Terje och kanske även min kille kan hänga på, renovera kök hemma,  kanske åka över till USA och hälsa på osv osv. Jag ska ha den softaste tiden på länge. Jag minns inte sist jag kunde ha en semester då jag inte behövde tänka på om vissa saker fungerar på jobbet eller inte. Nu ska jag bara vara ledig. Inget mobilsvar att kolla av och ingen mail. Helt underbart.  Jag och terje ska bara mysa, åka snowboard och pulka se på filmer och baka.

Jag lever i en ganska konstig familj har jag kommit fram till. När jag beslutade mig för att inte bli egen företagare så grattade pappa mig hjärtligt och ärligt till att jag skulle bli arbetslös och få ta det lite lugnt. Syrran blev överlycklig och mamma likaså.
Jag undrar om det är helt normalt att bli så glad över att få vara arbetlös.


En världskatastrof

Nu är jag fast igen. I natt var jag extremt upprörd. Va fan, första avsnittet i Säsong 7 och allt raseras.

FRUKTANSVÄRT, en världskatastrof


Lorelai och Luke ska ju alltid vara tillsammans ju.


åh, jag vill hem å se Gilmore Girls


NU NU NU

December regnet öser ner

53134-17

Så här ser det ut på mitt arbetsfönster. Regnet öser ner.

Var är julkänslan?

igår var jag på julmarknad på fagervik, det brukar var ajättemysigt med snö och kyla. Igår var det varmgrader och blött. Ingen julkänsla alls.
Men jag köpte en jättefin stickad mössa. En grönrandig med inbyggd halsduk, en mössa med jättelång luva som man lindar kring halsen. Jättefin.

ikväll ska jag se tjejfilm med min kompis ingela, dricka glögg och kanske lyssna på lite julskiva innan. Då kommer nog julkänslan smygande på.