snygg tröja med

En schnygg tröja med kommer här.... image19

Nu är jag 30 år och klok

Sådär ja, nu är jag 30 år och mycket klokare än i förrgår....

Jag har ialla fall hört att så är det när man blir i yngre medelåldern som man då tydligen är när man fyllt 30. Förstå ändå. Det är galet. Yngre medelåldern. Hm.... Klok.... Hm.... Snygg... JA!

Jag har iaf hittat en galen snygg kjol som jag måste få dela med mig av. Den är så fin.

SNYGG KJOL

10 april

Då åker jag till

VEGAS BABY

Nytt jobb

jag har ett nytt jobb. Jag trodde att det skulle kännas konstigt att börja jobba igen och ta nya krafttag. Men så är inte fallet alls. Även om inte solen skiner idag så kändes det kanon att kliva upp, fixa ett pass, boka en resa och sen få åka in till jobbet och få roliga uppgifter att göra. Det är härligt att vara vuxen idag.

inatt igen

jag har drömt mardrömmar inatt igen. Det är inte bra. jag undrar vad som är fel. SKa ta och skriva ner dem och sen försöka tyda dem. Älgar som springer förbi fönstret, långt hår som lossnar och elakt skratt.

mardröm

Jag vaknade och grät inatt. Drömde så konstig mardröm. Jätteläskigt.

skoter skoter åter skoter

Dagen har bara innehållit skoter till nu. SKOTER- och kokad skoter. Man lär sig mycket som nybliven skoteråkare när man kör upp på råberget i + 5 grader. En skoter blir faktiskt varm tro det eller ej. När jag, terje och min mamma kom upp till bergets högsta topp trodde jag att skotern hade dolda talanger såsom rökmaskin. Men nä så var det inte. skotern kokade. Hmmmm.... Men nu är vi hemma och jag har lärt mig att köra i djupsnö och att köra fort för att kyla skotern. Köra fort kunda jag iofs tidigare men kanske inte med pulka bakom. Nu kan jag även det.

Nu ner mot duschen och sen mot svensbyn och melodifestivalen

go THE ARK go

Jag har ju glömt att berätta det mest galna

Jag har ju för fan köpt singstar till PS2. Efter det att stora delar av P´s flyttlass landade i öjebyn och framför allt det viktigaste så har har jag en PS2. Underbart. Jag köpte en klassiker som Crash bandicot i går , för dig Jenny som kanske inte vet så är det ett hämta pengar spel. Pling pling, trallalala, så låter det. Helt underbart roligt.

Men sen så har jag fallit dit på  Singstar. Skulle egentligen köpa Guitarr Hero, alltså när man spelar elgitarr men slets då hårdare mot mikrofonerna och handlade Singstar. Hela gårkvällen sjöng vi i huset och det var så grymt. Fantastiskt underhållande. Sen eftersom jag är något av en utpräglad tävlingsmänniska så hade jag ju problem att lägga bort micken, även om jag hade lessnat för längesen så hade jag ju inte alls tagit den poäng jag ville. Jag blir beroende direkt. Därför gruvar jag mig kraftigt för när Sims kommer in genom dörren. Jag kommer att bli galen av Sims men även galen om jag inte får det. Hmmmm, är detta farligt?

skotta skotta skotta

Det är så grymt tungt att skotta ner rasad snö och arg var jag.

Svettande, argande och skottande

Igår kväll när mina vänner skulle gå hem fick de knappt upp ytterdörren. Det är + grader ute och mitt garagetak har en fin sluttning mot ytterdörren. NICE.

Det är så överdjävulskt mycke snö utanför dörren så det är inte klokt. Helt galet. Så nu efter en tallrik fil så bär det ut med storspade och ett glatt humör. HAHA just det.

Fan att man måste vara vuxen, om jag hade varit lika gammal som terje hade jag säkert tyckt att det var kul att klättra i träd och titta på när min mamma svettades och argade och skottade. Men man behöver inte vara liten för det eftersom jag hade tyckt det var lika kul bara nån annan svettades, argade och skottade.


nu är det dags att rycka upp sig

Det här har blivit mitt dåliga samvete ett tag. Jag har funderat över vad jag ska skriva i den efter att jag inte skrivit alls på typ hundra år. Mitt liv just nu är ganska skitbra förutom att P. är borta i amerikatten. i två månader och det är väl sådär. Annars leker jag just nu mest med terje och åker skoter. Idag har nörden i mig fått utlopp , Singstar är ett faktum till playstation2. Underbart. Jag har sjungit hela eftermiddagen. Nu är jag skithes. Måste vila rösten så jag plockar höga poäng. Ett fantastiskt spel.

Jag är rätt oinspirad till att skriva men ni kanske kan hjälpa mig lite på traven genom att fråga nått eller nått. Inte vet jag.

Kram till er alla iaf.