en bättre stund

Hej igen. Mitt huvud var mycket stökigt när jag skrev förra gången. Men nu är jag både piggare och mer städad i skallen. Det känns skönt. Nu ska jag och terje ner på stan och gå på barnaffär som har 80% rea. Det finns  nog inte så många saker kvar men ändå.

Nå, hemåt bär färden idag och sen så ska jag ta bort alla julesaker ikväll. Den som känner att den vill städa kan komma hem till mig.

Kram

Trött i mitt huvud

Jag är liksom där igen, lite trött och lite ledsen. Ganska mycket trött och mycket ledsen. Eller kanske inte mycket ledsen det är att ta i. Bara jävligt rörig i huvudet idag. Jag behöver ut och gå och prata av mig när jag kommer hem från Stora  K. Rockern... Ring mig

Jag är ledig

Jag är ledig faktiskt fortfarande om det kan vara intressant att veta. En tanke som åkte genom mitt huvud, idag när jag vid halv sju tiden på kvällen var med terje och åkte bil genom stan, var att vi kanske tagit fel på helg. Det borde ju rimligtvis vara hysteriskt med jul handlade freaks på ica och coop som ska handla upp hela affären. Så var det inte alls. VAR ÄR JULHYSTERIN??????????????? Har människan blivit klokare ? Mycket tveksamt men ändå, kan någon svara på frågan. Vad är det som hänt?

Nu är jag ledig

Nu är jag ledig, ska upp till luleå nu och vara där när de öppnar dörrarna till butikerna eller egentligen butiken... Toys R us. Det blir det sista i leksaks svängen idag och imorgon blir det de sista julklapparna till Patrik. Hoppas ni andra ´har det bra jag är då ledig jag. Bara så ni vet.



Kram


VET NI VAD??????????

Jag kommer att inom två timmar att vara GALET ledig i tre veckor
HAHAHAHAHAHA

VET NI VAD??????????

Jag kommer att inom två timmar att vara GALET ledig i tre veckor
HAHAHAHAHAHA

En dag på jobbet

Vi ska visst börja att blogga på jobbets hemsida och är alla andra här på jobbet lika dåliga som mig på att blogga kommer det nog inte att bli mycket gjort. Jag har idag och imorgon kvar att arbeta sen kommer jag att vara galet ledig. Jag har massor av semesterdagar och massor av ledighetssug som gör att det känns helt underbart.

Idag har jag och chefen varit på en spännande resa i kustlandet. Vi letar efter filminspelningsplats och under resans gång var vi säkra på att vi såg ett LO djur sitta i trädets topp. Men efter en stund tyckte Tomas att det mer såg ut som en jaktlabrador. Helt säkra var vi en liten liten stund men sen skulle jag gå (smyga) ut från bilen för att fota det ovanliga djuret jaktlabrador. Vad händer då????? undrar ni.

DEN FLÖG IVÄG. Det var en jävlat gigantisk kungsörn. Ni vet sådär att jag bara stod och gapade för att den var så galet stor. Jag trodde inte att det fanns så stora fåglar. Jag har hört att det finns större fåglar än både skator och ugglor men det där var inte klokt. Jag böjde mig ner på grund av det stora vinddraget, ungefär som om en helikopter lyfte.

Vi fnissade och jag filmade allt med en kamera givetvis. Det visade sig sen att det endast var trädstammar på filmen. Men jag lovar, det är den största fågel jag någonsin vetat om att det funnits. Egentligen tror jag att det var ett urtidsdjur.

Vi var ju ändå utanför Rosvik... där vet man aldrig vad som kan hända.

Dagen efter lucia

Igår kväll så gjorde jag skitsnygga och säkert lite äckliga godisar. Typ mozart kulor tror jag att det heter. Marsipan med nougat i och sen mörk choklad över. Det blev jättesnyggt, jag ringlade vit choklad som dekoration och det blev skitsnyggt.

Sen gjorde jag ju Leilas Rocky Road också. SKIT GOTT, Har med mig en hel bigpack på jobbet och har bjudit både restaurangens folk, städet och vaktmästarna på godis. Det är populärt.

Ikväll är det företagskalas och det blir trevligt. jag ska ta och sminka mig ikväll till och med. Det är inte illa. Nu är det bara 10 dgr kvar till jul. På söndag ska vi klä julgranen. Alltså får jag handla lite nya julkulor på lördag eller söndag.

Tjoho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I love julkulor.

Vi hörs sen.Nu ska jag arbeta och skriva lite.

en luciamorgon som den ska vara.

Idag är det lucia, jag går omkring som en magisk vitklädd prinsessa med ljus i håret och sjunger julsånger hela dagen. Näe, jag gör ju inte det faktiskt. Men jag har varit på den traditionsenliga lussemorgonen hos mamma och pappa.

Den ser ut som följer;

Vi vaknar klockan 06.00 och tar på oss myskläder, sätter oss i bilen och kör en liten bit till mamma och pappa. Vi möts av marshaller i luciamorgonen och tända ljus på bron. Mamma öppnar, som vanligt, klädd i luciaklänning och det är tända ljus överallt. På bordet är det dukat med julskinka, vörtbröd, ostar och goda grejor. Först tittar vi på luciaprogrammet på tv klockan 06.30 och sen är det god frukost och givetvis Pappas hemmagjorda varmchoklad.

Det är så mysigt, sen åker alla på jobbet, skolan, dagis och är på ett strålande humör.

Jag tror att jag har världens bästa mamma och pappa.

Så här är det säkert, alltså inte SÄKERT utan Saferide

SÅ HÄR ÄR DET. Hon är magiskt



I don't sleep well

Annika: Vocals, acoustic guitar Andreas Söderlund: Keyboards Rain on Grev Turegatan: Rain




And suddenly, I don't feel fat anymore
I don't count my blackheads as a hobby
I don't count the marks on the wall
And I don't sleep well at all


There is someone else right beside me
He kept every secret I told
He giggled his way straight through fall
And I don't sleep well at all


He knows when I'm happy and nods when I'm sad
And he puts out when I come home drunk
And suddenly I stand real tall
But I don't sleep well at all


I have seen too many movies
I have read too many books
I'm the kind that sees sun and brings an umbrella
I have been to fortune tellers

And I know love will leave you all crooked
And I know he'll start sleeping around
Or start listening to symphony rock
Or throw out the key and change the lock
But I don't sleep well at all