en kväll av smärta

Jaha, då var det kvällen av smärta igen. Men nu är den över. Med ett besök hos Hannah, vaxdrottningen, så har smärttröskeln stigit igen. Men grymt så snygg man kan bli. Jag tycker att Hannah ska starta en egen liten friserings studio det tror jag skulle bli en succé.

Förslag på namn till hennes firma;

Den vackra frillan
Ska man bli fin får man lida pin
Ljusslingan som har flera användningsområden

Har ni några andra förslag?

Jag har ju glömt att meddela den viktigaste nyheten

Min klänning har kommit. Jag är söt och ser ut som en prinsessa i den.

Trallalala

Nu har jag det bra igen, ikväll ska jag vara hos Hannah och julpynta lite. Imorgon kommer golven. Till helgen ska jag baka och mysa med terje. Pepparkakshus och allt. Trallalalaaaaaaaaaaa

Nu har jag bestämt mig

Det blir bra, inte ont i magen och ett normalt liv. Jag längtar till nästa vecka, då blir det lugnt

Jag är trött

Nu är jag trött. Så trött så in i helvete


vad är det som händer egentligen

Nu när man är stor så ska man ta en massa beslut om saker och ting. Saker som händer på olika fronter måste man ta ställning till. Ska man göra det ena eller ska man göra det andra? Ska man tacka ja till erbjudanden eller nej? Jag har ingen aning...

Gaffa tejp

Jag älskar Gaffa tejp. Imorse när jag kom på jobbet upptäckte jag till min stora förskräckelse att jag glömt att sätta på mig en BH. Jag har då inte riktigt lika uppåt pekande bröst som min vän rockern med tonårspattar fastän hon snart nästan är 40 !!! (lite ljug, men ok, då inte över pattarna utan angående åldern).

Jag funderar en liten stund över vad jag ska göra och kommer ihåg att jag jobbar på ett företag som har massor med GAFFA. Vad kan GAFFA göra? LYFTA LYFTA och LYFTA.
Ut på lagret, hämta en gaffarulle (den bredaste) och in på toan.

Jag drar upp tröjan upp till halsen och påbörjar gaffandet,tejpar lite under pattarna och över dem, ut från toaletten kommer en Caisa med Pattar under hakan.

UNDERBART.

Gaffatejp går att använda till allt

JAG ÄLSKAR GAFFA.

tänk om jag om två veckor är egen företagare...

Det skulle va coolt

Jag längtar så grymt efter julen

Alltså det här med julgranen. Jag längtar efter att få sätta in den. Jag har det coolaste julglittret någonsin, svartvitt med döskallar. Tänk med svarta, vita och silvriga kulor. Underbart


jag gillar november idag

nu är snön här som fan. Det är massor med snö överallt. Egentligen skulle jag nog säga att det bara är skit men det är rätt skönt tycker jag. Massor med snö och mörker. Jag vill åka hem, tända ljus och se film.

En lördag kväll

Jag är lite uttråkad för stunden. Har suttit och trånat efter min klänning som jag inte lagt bud på ännu. Jag ska snart gå ut i köket, göra mig en macka, te, popcorn och cola light. Välja mellan de 5 tjejfilmer som jag hämtat hos syrran och sen borra ner mig under täcket och mysa.

Men jag är lite uttråkad. Jag längtar efter min kille som är i Umeå. Men det kan visst vara bra att längta också. Det är ganska skönt att längta efter nån även om det gör lite ont.

NU är det dags;;;


MOT MJUKISBRALLORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jaha

Nu är jag visst arbetslös också

Snart en klarhet

Snart kanske jag vet mindre om vad jag ska göra när jag blir stor.

Jag har hittat min drömklänning

min klänning

Det här är ju en underbar klänning. JAG VILL HA DEN. Jag tror att jag skulle se ut som en liten prinsessa i den. Tror ni inte det. MEn jag har inte de 600 spännen som den kommer att kosta.

FAN

Den är så fiiiiiiiin

Jag har varit dålig på att blogga

Jag har en liten down period just nu i bloggandet som ni märkt, jag har varit sjuk och det har hänt en del hemliga saker i mitt liv. Jag kommer snart tillbaka med stormsteg