SMÄRTA

Jag kommer aldrig att lära mig. Igår åt jag hamburgare till lunch, grillat kött till middag. Vad händer då? Min mage går sönder. Jag har så ont att jag håller på att dööö. Varför blir det så, varför kan jag aldrig lära mig? Tänk om jag nån gång skulle kunna säga; - Nä tack, jag vill ha lättfil, det är det enda jag kan äta utan att må som ett svin. ..  Men nä, inte jag, jag äter tills jag spyr i dagar efteråt. Fan.

Kommentarer
Postat av: Ewa

Ja, menhur kul är det med lättfil. Jag kan bara äta A-fil och kokta grönsaker.
men jag har ju fått den här superkuren av doktor Kjell nu så jag mår mycket bättre.
Jag och Krull håller på att forska i sjalen. Jag har varit och tittat och det är ju som en ärm. Jag undrar om man kanske bara kan göra en lång, bred sjal med hål för armarna så du kan vira den runt dig och när det blir för varmt kan du knyta upp den och så sitter den ändå kvar? Det blir nämligen inte så svårt att göra. Jag har hittat ett fint mönster på en lång bred sjal och jag kan fråga min syfrökenkompis hur vi ska göra med ärmen. vi kan väl höras sen kanske?
Kramkramkram.

Postat av: Caisa

Kram. Vad har du fått för superkur av Pappa Kjell? Det vill jag veta. Är det A-fil som gäller alltså. Det är ju det som är gott en stund iaf. Med lite sylt går det också rätt bra. Silica gel med kiseldioxid är det som gäller för mig just nu. Det är ganska bra. Nåja, hoppas att du får en bra helg. Jag ska óch kramas lite i Umeå tror jag. Vi hörs.

2006-04-21 @ 14:26:05
URL: http://caisas666.blogg.se
Postat av: Ewa

jag har fått nexium - supermedlet från gud eller nån annan som har bestämt sig för att detta är slutet för magsår. Jag har inte varit hos pappa Kjell, jag har en ny Kjell en på Läkarhuset Björnen. I love. Han är lika snäll som pappa Kjell. Du måste bara ha det. Det känns som bomull. Jag kunde till och med äta ostbågar utan att kräkas i helgen. Skitbra!
Try it- You'll love it

2006-04-24 @ 17:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback